היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט שומר מיוחד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט שומר מיוחד, עם חמוציות בצל ירוק ונענע, שילוב מטורף של טעמים כזה שלא תפסיקו לאכול,טעמתי סלט דומה במסעדה והייתי חייבת לשחזר, אפשר להחליף את הנענע בבזיליקום, חשוב לבחור שומר טרי, אני בוחרת את השמנמנים הרחבים ולא את הסוג הארוך.

סלט פרשי ירוק שלא תפסיקו לאכול מה גם שהוא יחסית דיאטטי, אפשר להכין מראש ולתבל סמוך להגשה.


מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

חומרים :
4 יחידות שומר
3 יחידות בצל ירוק
חופן של עלי נענע שלמים טריים/ עלי בזיליקום
3 כפות חמוציות
2 כפות שמן זית
1/2 לימון גדול סחוט טרי
3/4 כפית מלח (אפשר גם פחות ולהוסיף במידת הצורך)
1/4 כפית פלפל גרוס
3 כפות חמוציות (יותר או פחות לטעמכם )

אופן הכנה:
נקלף את השכבה הראשונה של השומר ונחתוך את הגבעולים הירוקים (אני אוהבת להוסיף חלק מהם לסלט, לא חובה ) נחצה את השומר לחצי נשטוף היטב ונחתוך לפרוסות דקות (לא דקות מידי ).

נשטוף היטב את הבצלים הירוקים ונחתוך גס לאורך את הגבעולים והחלק הלבן (כ- 4 ס"מ כל חתיכה )

נשטוף חופן יפה של נענע (עלים בלבד ) נייבש היטב במגבת או נייר סופג.

הרכבת הסלט: בקערה נשים שומר חתוך, בצל ירוק חתוך גס, חופן עלי נענע, 3 כפות חמוציות, עד השלב הזה אפשר להכין מראש ולשמור סגור במקרר, לפני ההגשה נתבל ב-2 כפות שמן זית, 3/4 כפית מלח (או לפי הטעם) 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, מיץ מחצי לימון גדול טרי, לערבב היטב, להעביר לצלחת והגיש
סלט טעים ביותר ….

קבלו קישור לסלט נבטים טעים ומיוחד כאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן