היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט נבטים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סלט נבטים
סלט נבטים

סלט נבטים, את הסלט המדהים הזה אכלנו לפני שנים במסעדת שגב, מאז אני לא מוותרת עליו, בזכותו אני כל כך נהנת לאכול נבטים! מנה משגעת וממש מפתיעה בטעמה (בכל זאת מדובר בנבטים…).


אני מודה קצת התמכרתי וזה היה ממש מתבקש לשחזר את הטעם, אחרי מספר רב של ניסיונות הגעתי למתכון הכי קרוב למקור מבחינתי, 


אני מאוד אוהבת לטעום מנות חדשות, לנסות לזהות את המרכיבים שיש במנה, באיזה רוטב השתמשו, סוג חומרי הגלם, להרגיש את התבלינים ששמו בה, 

נסו לעשות זאת מידי פעם, מבטיחה לכם, זה מחדד את חוש הטעם ומגביר את חווית האכילה. 
הסלט פשוט להכנה, אבל לקבלת סלט מושלם חייבים להשתמש בכל המרכיבים, כל מרכיב תורם למרקם, לטעם, לצבע וליופיו של הסלט, מבטיחה לכם נבטים מעולם לא היו טעימים יותר אני התמכרתי לסלט המיוחד והמפתיעה הזה

יש להכין הכל מראש ולהרכיב את הסלט סמוך להגשה, הכנתי סרטון הדגמה קצר תהנו …

סלט נבטים

חומרים:

1 חבילת נבטים טריים  (השמנמנים לא אלפלפא)

1 כפית מיונז 

5 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף ג'ינג'ר כבוש חתוך דק

1 כף נוזל ג'ינג'ר כבוש

קורט מלח 

3 צנוניות (בייבי) חתוכות לגפרורים

3/4  כוס קשיו קלוי שבור גס (מלוח)

1/4 כוס חטיף אפונה וואסבי החריף  (יש בפיצוחים זה חטיף אפונה מצופה בוואסבי) לשבור לחתיכות קטנות בעזרת מכתש ועלי ( אפשר לשלב גם חטיף אפונה לא חריף )

2 כפות שומשום שחור (לא קלוי)


אופן הכנה רוטב:

בקערית/צנצנת קטנה לשים 1 כפית מיונז, 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף ג'ינג'ר כבוש חתוך דק, 1 כף נוזל ג'ינג'ר כבוש, קורט מלח.

לערבב היטב ולשמור עד להגשה במקרר.

אופן הכנה :

לשטוף את הנבטים ולסנן היטב מהמים, לשים בקערה, להוסיף צנוניות חתוכות לגפרורים, אפונת וואסבי שבורה, 2 כפות שומשום שחור, 1/2 כוס קשיו קלוי (את היתרה נפזר בהגשה)


לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב, מערבבים בעדינות (על מנת לא לשבור את הנבטים ) ,


מעבירים לצלחת הגשה מפזרים את יתרת הקשיו ומגישים לשולחן.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן