היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

חביתת ירק דיאטטית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חביתת ירק דיאטטית עם המון ירק, בצלים, טעימה וקלה להכנה, אני מכינה חביתות גדולות ומחלקת למשולשים, גם יפה להגשה וגם חוסך זמן… את החביתות מטגנים עם 1/2 כפית שמן זית והן יוצאות ממש טעימות, אפשר להכין מראש ולשמור במקרר, מושלמות לארוחת בוקר לערב ואפילו לפיקניק, תהנו .

חביתת ירק דיאטטית

אופן הכנה :16 משולשים

1/2 חבילה (גדולה) פטרוזיליה
1/2 חבילה(גדולה) כוסברה
4 ביצים גודל (L)
1 בצל לבן בינוני
2 בצלים ירוקים שטופים חתוכים לטבעות
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל גרוס

אופן הכנה:

לשטוף היטב חצי חבילה פטרוזיליה וחצי חבילה כוסברה, לסנן מנוזלים, לקצוץ קטן ולשים בקערת ערבוב, להוסיף בצלים ירוקים חתוכים לטבעות דקות, בצל לבן מקולף וחתוך לרצועות ( לחתוך לחצי, לרבעים ואז לרצועות דקות) , לתבל ברבע כפית מלח, 1/4 כפית פלפל גרוס, להוסיף 4 ביצים שלמות, לערבב היטב עם כף,

לחמם על להבה בינונית מחבת טפלון קוטר 16, להוסיף 1/2 כפית שמן זית, למזוג 1/4 מתערובת החביתות למחבת החמה, לשטח מעט ולסגור עם מכסה, לטגן עד שהתערובת הופכת למוצקה, להפוך לצד השני, אני מצמידה צלחת למחבת והופכת את החביתה על הצלחת ואז מחליקה את החביתה מהצלחת למחבת, החביתה שומרת על צורתה העגולה, מטגנים עד כדקה ומעבירים לצלחת שטוחה,

ממשיכם ככה עד שהתערובת מסתיימת סה״כ 4 חביתות מניחים אותן אחת על השניה ,

כשהן מתקררות מעט לחלק את החביתית ל-4 משולשים שווים ולהנות מכל ביס

כאן תמצאו קציצות ירק מטוגנות

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן