היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

לביבות בטטה תרד וגבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

 הכנתי מקבץ לביבות קצת אחרות ,יש לנו לביבות מלוחות עם בטטה וגבינות, לביבות תרד וגבינות משגעות, אל דאגה יש גם לביבות גבינה מתוקות. לקלוריות נדאג מאוחר יותר כי עכשיו מותר לנו לחגוג…..

כמה קטנות לפני ההכנה:
* הכי חשוב (מבחינתי) לרפד את הגז בנייר כסף למניעת לכלוך….
* רצוי לטגן במחבת טפלון .
* לאחר הכנת התערובת אני מטגנת לביבה אחת וטועמת במידת הצורך מתקנת תיבול .
* לטגן בחום בינוני,  בשמן חם (לא חם מידי ) .
* בגמר הטיגון רצוי להעביר את הלביבות לצלחת עם נייר סופג .


לביבות בטטה וגבינות:
חומרים ל-14 לביבות
1 בטטה גדולה מקולפת ומגורדת גס
1 בצל ירוק
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
100 גרם מוצרלה
50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
100 גרם גבינת חמד
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה , לחמם שמן במחבת (רצוי טפלון ) (בערך 1 ס"מ גובה שמן ) ולטגן את הלביבות עד להזהבה להפוך ולטגן בצד השני להוציא ולהתענג אפשר להגיש עם שמנת חמוצה בצד .

לביבות תרד וגבינות
חומרים ל-15 יחידות
2 כוסות דחוסות תרד (בלדי עלים בלבד ) שטוף היטב וקצוץ גס
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח
1/2 גביע שמנת חמוצה 15% (100מ"ל)
100 גרם גבינת חמד
50 גבינה צהובה
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה

אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה , לחמם שמן במחבת (רצוי טפלון ) (בערך 1 ס"מ גובה שמן ) ולטגן את הלביבות עד להזהבה להפוך ולטגן בצד השני להוציא ולהנות .




לביבות גבינה :
חומרים לכ-20 יחידות
250 גרם גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה 27%
2 ביצים
1 כפית קינמון
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית
1.1/4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה

להגשה :
אבקת סוכר להגשה
גבינת שמנת + סוכר
או להקציף 250 מ"ל שמנת מתוקה 38% עם 2 כפות סוכר ולהגיש
אופציה :תותים

לטיגון:
מחבת טפלון ושמן

אופן הכנה :
מערבבים בקערה גבינה ושמנת חמוצה מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה , מוסיפים קינמון, סוכר תמצית וניל, לערבב מעט, מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים עד שהבלילה אחידה מניחים בצד ל-10 דקות .

מחממים במחבת שמן 1/4 ס"מ בחום בינוני, כשהשמן חם  מניחים תלולית מהבלילה במחבת אפשר בעזרת כף,
מטגנים על להבה בינונית עד שהלביבה מזהיבה, הופכים ומטגנים מהצד השני עד להזהבה , להוציא מהמחבת לנייר סופג.

בהגשה לפזר אבקת סוכר להגיש עם שמנת חמוצה או שמנת מתוקה מוקצפת ותותים .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן