היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

שעועית צהובה ברוטב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שעועית צהובה ברוטב

תבשיל נפלא של שעועית צהובה עדינה (אפשר גם רגילה) ברוטב עגבניות שרי, פלפל חריף ושום, כל הסיר עם כף אחת של שמן בלבד מה שאומר שהתבשיל חינמי מבחינתי ואפשר לאכול ממנו בלי ייסורי מצפון,

בחורף אני ממש אוהבת להכין תוספות חמות, במיוחד של ירקות במיוחד כאלה שאין בהן הרבה קלוריות, תוספת מצוינת ליד אורז חם או חזה עוף השילוב טעים ומאוזן.

הכנתי סרטון הכנה קצר מוזמנים להכנס.

שעועית צהובה ברוטב

חומרים : סיר סוטאז' 28 (סיר רחב ושטוח)

1 חבילה שעועית צהובה עדינה
14 יחידות עגבניות שרי
1 פלפל חריף ירוק קטן (אפשר גם פחות לטעמכם)
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל ירוק חריף
1 כף רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה,
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

לשטוף היטב את השעועית במסננת ולהניח בצד,

בסיר סוטאז' לשים 1 כף שמן, עגבניות שרי רחוצות וחצויות לחצי, פלפל חריף חתוך לטבעות גסות, לטגן כמה שניות על אש בינונית גבוהה,

להוסיף את השעועית הצהובה, לערבב כ1 דקה, להוסיף 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כף רסק עגבניות, לערבב, להוסיף מים עד לגובה השעועית,

להביא את הסיר לרתיחה, להנמיך את האש ללהבה בינונית ולבשל עם מכסה סגור עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, לטעום ולתקן מליחות במידת הצורך, להגיש חם עם אורז לבן או כל סוג אחר של אורז.

לעוד תוספות :

אפונה

תבשיל חצילים פיקנטי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן