היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

צלי בשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

צלי בשר פרוס דק, בתוספת שיני שום , מתכון של אמא שלי , הבשר נמס על הלשון, מנה קלה להכנה, אצלי הם נהנים לאכול את הבשר בתוך כריך של חלה טרייה או עם אורז חם מבטיחה לכם שתקצרו המון מחמאות זה מעדן .

חומרים: סיר סוטאז' קוטר 28

1.3 ק"ג בשר צלי כתף 5 טרי חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
10 שיני שום שלמות מקולפות
1 כף שמן
1 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

מעט פטרוזיליה לקישוט

אופן הכנה :
בסיר נשים פרוסות בשר טרי , נמלא במים רותחים , נביא לרתיחה ונסנן את המים (זהירות זה חם ) נשטוף את הבשר ונסדר בתוך הסיר בצורה מסודרת, נמלא מים עד לגובה הבשר ועוד 3 ס"מ , ניתן לבשר להתבשל על אש בינונית כשעה וחצי או עד שהוא מתרכך, במידה וחסרים מים במהלך הבישול להוסיף , לאחר שהבשר התבשל היטב, נתבל בכף שמן, 1 כפית כורכום, 10 שיני שום שלמות ומקולפות, נוסיף מלח ופלפל שחור נטעם ונתקן תיבול לפי הצורך , נבשל עוד כחצי שעה עד שרוב המים מתאדים  והבשר ממש רך, נפזר פטרוזיליה ונגיש .


   

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן