היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פרגיות בתנור במילוי ירקות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פרגיות בתנור במילוי ירקות , בטעם אסיאתי, הן יוצאות עסיסיות וטעימות, הרוטב נפלא הריח משגע, הירקות מוסיפים טוויסט טעים, לאכול עם אורז לבן ליד ואתם מסודרים,

 
בזמן האחרון אני במוד אסייתי, הטעמים המתקתקים חריפים והאיזון בינהם יוצרים מנות מטריפות חושים.
 
הפרגיות קלות להכנה ומאוד יפות להגשה מהתבנית לשולחן, תכינו אורז ליד ויש לכם מנה מנצחת…
יש סרטון הכנה מדליק❤
 
לעוד מתכוני פרגיות :
 

פרגיות בתנור במילוי ירקות

חומרים:

1 ק"ג סטייק פרגית

1 בצל גדול חתוך לחצי ולפרוסות
2 גזרים מקולפים וחתוכים לגפרורים
2 כפות סויה
1 כף שמן
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
קורט מלח, קורט סוכר
 
חומרים לרוטב:
2  כפות סויה
2 כפות צ'לי מתוק
1 שן שום גדולה מגורדת דק
1/2 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקות
1/4 כפית שבבי צ'ילי
1 כפית גדושה סוכר חום
קורט מלח
1/4 כפית פלפל גרוס
1 כף שמן
 
רוטב אופן הכנה :
לערבב את כל המרכיבים בקערית ולהניח בצד.
 
 
אופן הכנה מילוי:
במחבת נשים כף שמן נחמם על אש גבוהה, נוסיף בצל, נטגן 1 דקה על אש גבוהה נערבב מידי פעם,
נוסיף גזר חתוך לגפרורים נמשיך לערבב על אש גבוהה לאחר דקה נוסיף 2 כפות סויה, 2 כפות רוטב צ'ילי, קורט מלח, קורט סוכר, נערבב על אש גבוהה עוד 1 דקה עד שהרוטב נספג בירקות ומצטמצם, נכבה את האש ונעביר לצלחת לקירור.
 
הרכבת המנה: 
נחמם תנור ל-190 מעלות
על נייר אפייה נשים 1 סטייק פרגית, נניח כף גדושה מהמלית בקצה הסטייק, נגלגל את הסטייק עם המילוי, נניח עם הצד הפתוח על תחתית תבנית מתאימה לתנור,
נכין כך את כל הפרגיות, במידה ונשאר מילוי מפזרים עת הירקות ליד הפרגיות.
 
מפזרים כף רוטב על כל פרגית, סוגרים את התבנית עם נייר אפייה ומעל נייר כסף מכניסים לתנור חם ל- 15 דקות, לאחר מכן מסירים את נייר האפייה והכסף, מכניסים לעוד 10 דקות להשחמת הפרגיות ( הפרגיות מוכנות כששיפוד ננעץ בפרגית בצורה קלה והצבע שחום ויפה זמן האפייה משתנה מתנור לתנור ) זהירות לא לייבש את הפרגיות.
 
 
הכנתי לכם סרטון הכנה מדליק 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן