היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פרגיות צלויות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פרגיות צלויות בלי טיפת שמן מתובלות במלח ופלפל גרוס, עסיסיות, מהירות הכנה, מתכון קל, פשוט ובעיקר טעים ! האמת שזה המתכון הכי קצר שיצא לי להכין או לכתוב…. חחחח הפרגית מספיק שומנית מבלי להוסיף לה עוד שומן ולהבדיל מחזה עוף היא לא מתייבשת בזמן הצלייה ונשארת עסיסית גם לאחר הקירור

חשוב להקפיד לצלות על מחבת/סיר טפלון, או מחבת פסים טפלון
בסיר רגיל זה לא יעבוד, הטפלון מונע מהפרגיות להדבק לתחתית, ומכיוון שאנחנו צולים בלי טיפת שמן זה משמעותי, חייבים להשתמש בסטייק פרגית פרוס דק ולתבל היטב במלח ופלפל גרוס, זה קצת חרפרף אבל שווה הכל (לטעמי זה לא חריף רק לידע כללי).
נרשמה התלהבות אדירה מהטועמים נאמר שזה מרגיש כמו על האש …
הפרגיות טעימות גם לאחר חימום במיקרוגל.

פרגיות צלויות

חומרים: מחבת טפלון
1.5 ק"ג סטייק פרגית פרוס דק
פלפל גרוס לפיזור
מלח לפי הצורך

אופן הכנה:
לשטוף את סטייק הפרגית ולייבש (עם נייר סופג או להניח במסננת להגרת הנוזלים)

להמליח את הפרגית היטב עם מלחייה, ולפלפל בפלפל גרוס, בצד אחד בלבד,

לחמם היטב על אש גבוהה מחבת/סיר טפלון, להניח את פרוסות הפרגית עם הצד המתובל על המחבת בשכבה אחת , כמה שנכנס בלבד,

להניח לפרגיות להצלות, עד לקבלת קצוות לבנים, בזמן הזה לתבל את הצד השני של הפרגיות (בזמן הצלייה), להפוך את הפרגית ולצלות עד לקבלת צבע יפה משני הצדדים,
להנמיך את האש ולתת לפרגית עוד 2 דקות צלייה על אש נמוכה (ככה היא תתבשל גם מבפנים) אחרי 2 דקות מגבירים את האש וצולים עוד דקה מכל צד, עד שכל הפרגית מקבלת צבע יפה,
להוציא, לנקות את המחבת עם נייר ניגוב (זהירות חם),

ולהמשיך לצלות את יתרת הפרגיות שו רק בשכבה אחת ).

לאכול חם ולהתענג על כל ביס 🙂

רוצים עוד מתכוני פרגית?

קציצות פרגית ברוטב אסיאתי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן