היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות ירח פטנט במילוי שוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות ירח פטנט במילוי שוקולד, פריכות ונמסות בפה, עם פטנט מהיר להכנת צורת הירח, אין כזה ברשת!, הייתה לי הברקה! מקבלים המון עוגיות בקלות ובמהירות, מילאתי את העוגיות בממרח נוטלה כי אני ואגוזי לוז זו התמכרות,

אחרי שהכנתי את צורת הפטנט במילוי גבינה מתוקה ובמילוי גבינה מלוחה הגיע הזמן למילוי שוקולד … תדמיינו בצק פריך ממולא שוקולד בציפוי שוקולד ואגוזי לוז קלויים מלוחים, מתוק במידה הנכונה ובעיקר ממכר!! אצלנו טרפו, רצוי לשמור את העוגיות בשכבה אחת על מנת שהשוקולד המזולף לא יפגע,
או לזלף את השוקולד ולפזר את אגוזי הלוז סמוך להגשה,
העוגיות עוברות הקפאה נהדר (בכלי אטום ), להפשיר בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

עוגיות ירח פטנט במילוי שוקולד

חומרים: כ- 36 יחידות כוס בנפח 200 מ"ל
200 גרם חמאה (להוציא מהמקרר 15 דק לפני ההכנה)
2 חלמונים
2.1/4 כוסות קמח (270 גרם )
3/4 כוס שקדים טחונים (70 גרם)
3/4 כוס אבקת סוכר (70 גרם)
קורט מלח

1 כף מים/חלב

מילוי וציפוי;
צנצנת נוטלה
2 שקיות זילוף חד פעמיות
50 גרם אגוזי לוז קלויים מלוחים ללא קליפה וקצוצים גס

בצק אופן הכנה :

בקערת המיקסר עם וו גיטרה (k) לשים: 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות, 2 חלמונים, 2.1/4 כוסות קמח, 3/4 כוס אבקת סוכר, 3/4 כוס שקדים טחונים, קורט מלח,

נפעיל את המיקסר במהירות איטית (על מנת שהקמח לא יתפזר) עד שמתקבלים פירורים קטנים, נוסיף כף מים קרים ונגביר את המהירות עד לקבלת בצק אחיד בלבד (להימנע מערבוב יתר על מנת לא לפגוע בפריכות הבצק ), נשטח ידנית את הבצק לצורת מלבן נעטוף בניילון, ונעביר לקירור לפחות לשעה (או 15 דק' מקפיא).

נחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו,

לאחר הקירור נחלק את הבצק ל-2 חלקים, להניח נייר אפייה על משטח עבודה, לפזר קמח בנדיבות (חשוב למניעת הדבקות הבצק)  להניח עוד נייר אפייה על הבצק (לקבלת רידוד אחיד) לרדד את הבצק למלבן בעובי 2 מ"מ, באורך 35 ס"מ, בהתחלה הבצק קצת קשה לרידוד, הוא מתרכך תוך כדי רידוד, לקמח היטב, ליישר בעזרת סכין את קצוות המלבן.

בקצה הבצק, לסמן חצאי עיגולים בעזרת קורצן עגול(בקוטר 5.5 ס"מ רק לסמן לא לחתוך ) צמודים אחד לשני (אפשר גם בלי, אבל יותר מדוייק וחוסך בצק מיותר), ראה סרטון למטה…

מילוי: נשים 4 כפות ממרח נוטלה בשקית זילוף,

במרכז כל חצי עיגול צמוד לקצה הישר של הבצק, נזלף תלולית ממרח הנוטלה, במידה ונוצרו קצוות בולטים, מרטיבים אצבע במעט מים ונוגעים במילוי והשוקולד מתיישר,

בעזרת נייר האפייה מרימים את הבצק עם השוקולד מגלגלים גילגול אחד, מוציאים את נייר האפייה, קורצים חצאי עיגול צמודים אחד לשני, מהדקים טיפה את העוגייה ומעבירים למגש התנור מרופד בנייר אפייה,

מישרים את הבצק בעזרת סכין, מוציאים בצק מיותר וממשיכים להכין את כל העוגיות באותה דרך.

אופים בחום 170 מעלות כ- 20 עד שמזהיב,

לאחר שהעוגיות התקררו לזלף נוטלה בצורה חופשית ולפזר אגוזי לוז שבורים גס.

הכנסו לסרטון כאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

6 תגובות

    1. היי
      להחליף את החמאה בנטורינה
      ואת ממרח הנוטלה בממרח שוקולד פרווה
      ואז העוגיות פרווה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן