היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט עם סלמון מעושן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט עם סלמון מעושן, הסלמון המעושן משתלב נהדר עם החסה והרוטב העשיר, מקבלים סלט שונה טעים ומיוחד, סלמון זה הדג הכי טעים לטעמי, השתמשתי בסלמון מעושן אפוי, המרקם שלו בשרני בשילוב עם הירקות הוא נפלא.

סלט עם סלמון מעושן

חומרים לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
2 כפות גדושות פרמז'ן מגורד (לא חובה לפרווה אפשר לוותר)
1/2 לימון טרי
1 כפית דבש
1 שן שום קטנה מגורדת דק
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח

רוטב אופן הכנה :

בקערית לשים 2 כפות מיונז, 1 שן שום מגורדת דק, מיץ מ-1/2 לימון בינוני, 2 כפות גדושות פרמז'ן, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, לערבב היטב ולתקן תיבול במידת הצורך, לכסות ולשמור במקרר עד לשימוש.

חומרים לסלט:
1 ראש חסה ערבית/אייסברג שטופה
12 יחידות עגבניות שרי
1/2 בצל סגול (או כמה שאוהבים)
3 יחידות סלמון מעושן

אופן הכנה
רוחצים היטב חסה, מיבשים וחותכים לרצועות (חשוב לייבש היטב את העלים אחרת הרוטב לא מתמזג עם החסה ).

חותכים את עגבניות השרי לחצי, את חצי הבצל סגול לרצועות, חותכים את נתחי הסלמון המעושן (ללא העור) לקוביות קטנות. 1X 1 ס"מ.

הרכבת הסלט לפני ההגשה:

בצלחת הגשה, מניחים חסה חתוכה, עגבניות שרי, בצל סגול, וסלמון מעושן, מוסיפים רוטב לסלט (אפשר את כולו ואפשר להוסיף לפי טעמכם), נערבב מעט עד שכל הירקות מצופים ברוטב. מעבירים לצלחת הגשה ולשולחן.

סלט חסה וארטישוק

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן