היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט כרוב סגול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט כרוב סגול

אני אוהבת סלטים בכל צורה צבע ומרקם, אין לי בעיה לאכול סלט בכל ארוחה ולפעמים כארוחה עיקרית בתוספת חלבון ופחמימה,  אני תמיד מנסה שילובים חדשים הפעם הכנתי סלט כרוב סגול , קל להכנה, קיצי ופרשי, סלט ששת הצבעים והוא כל כך טעים , אי אפשר להפסיק לזלול, הכרוב הסגול נשאר קריספי שלוב הירקות נותן רעננות לסלט הכוסברה מוסיפה המון , סלט חמצמץ, טעים והכי חשוב בריא ולא משמין…

חומרים:
1/2 כרוב סגול
1 גזר גדול
1 בצל לבן קטן
10 עגבניות שרי אדומות
10 עגבניות שרי צהובות
חופן גדול כוסברה טרייה
1 לימון
2 כפיות שמו זית
1/2 כפית מלח

אופציה להגשה:
כף בוטנים קלויים שבורים (אפשר גם יותר למי שאין בעיה עם הקלוריות)

אופן הכנה,
לרחוץ היטב את כל הירקות, לחתוך דק כרוב סגול, לשים בקערה , לחתוך את הגזר לגפרורים (יש לי קולפן מיוחד לצורת הגפרורים או בשפה המקצועית ג'וליאנים הוא נהדר ), לחתוך לחצאים עגבניות שרי צהובות ואדומות לשים בקערה, להוסיף לסלט כוסברה שטופה וקצוצה (עם הגבעולים ), בצל חתוך לחצי ולפרוסות דקות, לתבל במיץ מלימון שלם, 2 כפיות שמן זית, 1/2 כפית מלח , לערבב היטב לטעום ולתקן תיבול לפזר בוטנים ולהגיש.

למתכוני סלטים נוספים:

סלט כרוב מיוחד

סלט כרוב צלוי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן