היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט כרוב מיוחד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט כרוב מיוחד

סלט כרוב טעים ומיוחד, כרוב לבן, כרוב סגול, סלרי, חמוציות אפונת וואסבי ושומשום שחור, סלט קריספי במיוחד, אני מכורה לו מבחינתי זו ארוחה שלמה וטעימה, אני אוהבת את הכרוב שלי חתוך דק (צילמתי את אופן החיתוך שלי) לא לוותר על אפונת הוואסבי היא מוסיפה טוייסט לסלט ולמרקם, אם אתם לא מתחברים לחריפות, שימו אפונה רגילה (אפונה של פיצוחים כן…)
רצוי לתבל את הכרוב סמוך להגשה על מנת שיישאר קריספי ולא יגיר נוזלים, (אפשר לחתוך הכל מראש ולתבל רק לפני ההגשה מבטיחה לכם סלט שונה וממכר.

סלט כרוב מיוחד

חומרים:
1/4 כרוב לבן גדול
1/4 כרוס סגול (לחתוך חצי מהרבע)
2 גבעולי סלרי כולל עלים שטופים.
חופן כוסברה (אופציונלי לא חובה)
1/2 לימון גדול
1/2 כפית מלח
1/2 כפית שטוחה סוכר
2 כפות אפונת וואסבי (אפשר גם יותר)
2 כפות חמוציות (אפשר גם יותר)
1 כפית שומשום שחור (אפשר גם יותר)

אופן הכנה:
לחתוך דק 1/4 כרוב הלבן, ולשים בקערה, לחתוך דק כרוב סגול (השתמשתי רק בחצי של הרבע…)
לחתוך לרצועות דקות סלרי, גבעולים ועלים, להוסיף לקערה, עד השלב הזה אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור במקרר,

תיבול 10 דקות לפני ההגשה:
לפזר 3/4 כפית מלח על הכרוב לערבב ידנית כדקה, זה משנה את מרקם הכרוב (טיפ שקיבלתי מאמא שלי )

בקערית קטנה נשים 2 כפות גדושות חמוציות, מיץ מחצי לימון גדול, 1/2 כפית שטוחה סוכר, כף שמן,
לערבב היטב עם כף, לשפוך על סלט הכרוב לערבב את הרוטב עם הכרוב עד שכל הכרוב מתובל, לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך,
להעביר את הסלט לצלחת הגשה , לפזר שומשום שחור, לפזר אפונת וואסבי ולהגיש לשולחן .



לסלטים נוספים :

סלט כרוב צלוי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן