היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

טרטור – ציזיקי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טרטור – ציזיקי, איך שלא תקראו לזה, זה טעים! ממרח קרמי, פרשי ומרענן, אני מוסיפה ליוגורט שמנת חמוצה והמרקם נעשה סמיך, ביחד עם המלפפונים הירוקים והחמוצים (כן אצלנו מוסיפים גם מלפפון חמוץ) ותוספת השמיר יוצרים טעמים שמתפוצצים בפה.. להתענג על כל ביס,
אפשר להכין יום ראש ולשמור בקופסה אטומה במקרר.

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

טרטור – ציזיקי

חומרים:

2 גביעי יוגורט 3% (400 מ"ל סה"כ)
1 גביע שמנת חמוצה 27% (200 מ"ל אפשר גם 15%)
3 מלפפונים ירוקים טריים (עם הקליפה)
2 מלפפונים חמוצים (בינוניים)
חופן נדיב של שמיר
1/2 שן שום קטנה (לא חובה)
1/2 כפית מלח
להגשה מעט שמן זית (1 כף)

אופן הכנה:
בקערה שמים יוגורט ושמנת חמוצה, מערבבים מעט,
חותכים מלפפונים ירוקים ומלפפונים חמוצים (אני חותכת בעזרת מנדולינה לצורת ז'וליינים/גפרורים)
אפשר לחתוך גם ידנית, חותכים את המלפפונים לאורך ואז לרוחב ולפרוסות דקות בצורת גפרורים.

קוצצים דק חופן שמיר רחוץ ויבש.

מוסיפים לתערובת היוגורט את שני סוגי המלפפונים החתוכים, שמיר, 1/2 שן שום מגורדת, 1/2 כפית מלח, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול (להוסיף מלח במידת הצורך והטעם),

מעבירים לצלחת הגשה מזלפים שמן זית וזוללים …

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן