היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

טראפלס שוקולד ופקאן מסוכר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טראפלס שוקולד ופקאן מסוכר,

 
  ממתק מפנק מתוק וטעים , הפקאן המסוכר מוסיף מרקם קראנצ'י וקריספי לטראפלס, השוקולד מתמוסס בפה, שילוב קסום של טעמים, כל ביס חגיגה!

תמיד תמצאו אצלי במקפיא קופסה של ריבועי טראפלס מפנקים לאורחים ספונטניים או סתם לנשנוש מתוק…

אפשר להחליף את הפקאן המסוכר בכל אגוז אחר שאוהבים,
אגוזי לוז קלויים, פיסטוק קלוי, אגוזי מלך טבעיים, שקדים ,
 
לא חייבים להוסיף תוספות ואז מתקבל מטראפלס קטיפתי נטו שוקולד,
אני מעדיפה את גרסת הריבועים היא קלה להכנה לא מלכלכת ומאוד יפה להגשה  שנתחיל….
 

טראפלס שוקולד ופקאן מסוכר

חומרים : כ-50 טראפלס תבנית 20/20 :
500 גרם שוקולד מריר 50% מוצקי קקאו (לא צריך יותר )
1 מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל )
25 גרם חמאה
100 גרם פקאן מסוכר

לציפוי:
3/4 כוס קקאו (לא ממותק)

אופן הכנה :
מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה , שמים את השוקולד בקערה חסינת חום,
מוזגים את השמנת החמה על השוקולד המריר ,
ממתינים 1 דקה, מערבבים היטב עם כף עד שהשוקולד נמס לגמרי,
מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה,

מרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה, מוזגים את תערובת השוקולד לתבנית,
מפזרים את אגוזי הפקאן על גבי התערובת, ומכניסים אותם לעיסת השוקולד בעזרת כפית,
מישרים את פני השוקולד ומכניסים למקפיא ל-8 שעות לפחות.

לאחר שהשוקולד התמצק, נחתוך לקוביות בעזרת סכין גדולה ,
בכלי עם מכסה נפזר 1/2 כוס קקאו, נעביר את קוביות הטראפלס לכלי עם הקקאו נפזר את יתרת הקקאו מלמעלה,
נסגור את המכסה היטב, ננער/נשקשק את הקוביות שיצופו בקקאו מכל הכיוונים שימו לב בזמן הניעור להחזיק את המכסה עם הקופסה (שלא תפתח לכם במהלך הניעור ואז אני לא מקנא במה שיקרה…)
מקבלים טראפלס מצופים בקקאו עם לוק הורססס.

לשמור בקופסה אטומה במקפיא עד להגשה .

לגרסת פרווה ושיוצאת מאוד טעימה 200 מ"ל קרם קוקוס (חצי קופסה) ו-400 גרם שוקולד מריר להמיס יחדיו להוסיף אגוזים ולהקפיא (אין צורך בתחליף לחמאה ויש להשתמש בקרם קוקוס לא בחלב קוקוס )

מתכון נוסף לטראפלס אגוזי לוז/פיסטוק

טראפלס פרווה

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

10 תגובות

  1. כלכך יפים, ממש תענוג לראות טראפלס כאלה יפייים
    יבורכו ידייך סיגל היקרה 3> (:

    מחדש חדש לא יודעת איפה הלב האדום שאני כל כך אוהבת חח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן