היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

טראפלס פרווה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
 

טראפלס פרווה, 3 מרכיבים, קל ומהיר הכנה 10 דקות וזה שלכם, אפשר להכין אותו גם חלבי אבלל גרסת הפרווה מעולה וטעימה, בלי אפייה חימום קצר של השוקולד במיקרוגל או בבן מרי ויש לכם ממתק טעים 

הוספתי פיסטוקים ואגוזי לוז (חצי חצי) פשוט מעדן, אני מכינה מראש ושומרת במקפיא, אתם יכולים לפדר בקקאו ויכולים להשאיר אותו כמו שהוא, בכל מצב הוא טעים, נמס על הלשון ומפנק כל הטיפים למטה.

תמיד תמצאו אצלי במקפיא סוג של טראפלס חלבי או פרווה אני ממש אוהבת ממתקים כאלה.

לממתקים נוספים:

טראפלס שוקולד ופקאן מסוכר

פאדג' שוקולד לבן פקנים ואגוזי לוז

 

טראפלס פרווה

חומרים: תבנית 20/20
500 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל קרם קוקוס
50 גרם פיסטוק קלוי מלוח מקולף
50 גרם אגוזי לוז מקולפים קלויים מלוחים

1 נייר אפייה (חובה)

אופן הכנה
נרפד תבנית בנייר אפייה.

נשים את השוקולד בקערה למיקרוגל
נוסיף קרם קוקוס, נחמם במיקרוגל בפולסים של 1 דקה, נערבב עד להמסה של השוקולד וקבלת תערובת חלקה,

נרפד תבנית 20/20 בנייר אפייה נעביר את תערובת השוקולד לתבנית, נפזר פיסטוקים ואגוזי לוז, נכסה את התבנית ונכניס למקפיא לשעה וחצי או עד שהטראפלס  קשה,

נחתוך לקוביות ונתענג על כל ביס

*** רוצים לפדר בקקאו – שימו חצי כוס קקאו בקופסה עם מכסה, הכניסו את הטראפלס (כל פעם קצת) סיגרו את המכסה היטב ותנערו, הטראפלס מוכ

*** אפשר להכין חלבי עם 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%

*** אפשר לשים כל אגוז שאוהבים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן