היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

מלפפונים חמוצים במלח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מלפפונים חמוצים במלח עם שום שמיר ופלפל חריף טעם של בית…
חומרים :
1 צנצנת (ליטר 1)
כ-10 מלפפונים טריים דקים וקטנים (כמה שאפשר)
4 שיני שום שלמות
צרור שמיר טרי שטוף
1 פלפל חריף חתוך (לא חובה)
2 כות חומץ
כ-5 כפיות מלח (כמה שיכנס)

אופן הכנה
לעקר את הצנצנת כלומר: להרתיח מים בקומקום לשפוך לתוך הצינצנת ולרוקן . להניח בצד
רוחצים את המלפפונים היטב (לא לקלף)
ממלאים את הצנצנת : שמים 2 שיני שום בתחתית הצנצנת עם מעט גבעולי שמיר ו-2 חתיכות פלפל חריף דוחסים את המלפפונים לצנצנת, צמודים אחד לשני כמה שאפשר, לשים את יתרת שיני השום, הפלפל החריף והשמיר .
לאחר שהצנצנת מלאה מוסיפים לצנצנת 1 כוס מים קרים וכפית ורבע מלח (כפית גדושה ), לצנצנת אחת נכנסות בערך 3 כוסות  מים ומלח .(אם חסר להוסיף ביחס של כפית ורבע מלח על כוס מים)
בסוף מוסיפים 2 כפות חומץ וסוגרים .
מניחים על אדן החלון או על השיש ממתינים בסבלנות שבוע או עד שהמלפפונים משנים את צבעם (לאחר 4 ימים אפשר לטעום אבל רק עם מזלג נקי ) כשהמלפפונים מוכנים מאחסנים במקרר.
המלפפונים מוכנים
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן