היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

חטיף שוקולד ובוטנים מלוחים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חטיף שוקולד ובוטנים מלוחים, שני מרכיבים לממתק אחד מושלם!!! אני ממש אוהבת שילוב של מתוק ומלוח הטעם מטורףףף, ללא אפייה, מהיר הכנה, 10 דקות וזה שלכם,

השתמשתי בשוקולד בלונדי אני מכורה לטעם שלו, אפשר להשתמש בכל שוקולד שאוהבים… בא לכם לגוון עם אגוזים אחרים? לכו על זה, שקדים, פקאנים ואגוזי מלך אפשר לא קלויים, אגוזי לוז, קשיו, פיסטוקים רק קלויים לבחירתכם…

אפשר לגוון סוג השוקולד, מריר, חלב, לבן, שילוב של כמה סוגי שוקולד, מה שאתם אוהבים.

ממתק טעים לאורחים ספונטנים, מושלם ליד הקפה,

תמיד תמצאו אצלי במקפיא סוג של ממתק שוקולד, בהמשך צרפתי לכם מתכוני שוקולד מושחתים נוספים.

לממתקי שוקולד נוספים:

חטיף שוקולד ובוטנים מלוחים

ממתק שוקולדי ללא אפייה שנתחיל?

חומרים: 22 יחידות

  • 200 גרם שוקולד בלונדי (2 חבילות, אני השתמשתי בסוג עם השקדים 2 כוסות בוטנים מלוחים מקולפים (240 גרם סה"כ) 
  • 1 נייר אפייה

אופן הכנה:

  • בקערה למיקרוגל נשים שוקולד בלונדי, נחמם בפולסים של חצי דקה, נערבב מעט עד שהשוקולד נמס לגמרי,
  • נוסיף 2 כוסות בוטנים מלוחים נערבב עד שהבוטנים מצופים,
  • נשים נייר אפייה על תבנית או צלחת שטוחה גדולה (שאפשר להכניס למקרר)
  • בעזרת כפית ניקח מתערובת הבוטנים והשוקולד ונניח על נייר אפייה, במרווחים קטנים, נכניס למקרר ל-5 דקות ונגיש (לשמור במקרר/מקפיא בקופסה סגורה .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן