היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות חמאת בוטנים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות חמאת בוטנים, הכי טעימות שהכנתי, מיוחדות, פריכות ובעיקר ממכרות!, עם המון מרקמים והפתעות בכל ביס, לא הפסקתי לזלול מהן, אני מכורה לממרח בוטנים מסוגלת לאכול אותו עם כפית,
הוספתי לעוגיות נטיפי חמאת בוטנים (REESE'S ,ריזס או ריסס), לאקסטרה טעם, אפשר למצוא אותם בכל סופר, העוגיות מתוקות במידה הנכונה, באמת שאי אפשר להפסיק לנשנש אותן…. העוגיות הכי טעימות בטמפרטורת החדר, לשמור את העוגיות בכלי סגור,

מנסיון אפשר להקפיא אותן מוכנות, ולהפשיר לפי הצורך, (להפשיר בטמפרוטורת החדר ).

עוגיות חמאת בוטנים

 חומרים: כ- 36 עוגיות

1.1/2 כוסות קמח (180 גרם)
1 כוס קוואקר (אינסטנט 90 גרם)
3/4 כוס סוכר (135 גרם)
1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)
3 כפות קוקוס (30 גרם)
קורט מלח
1 כוס בוטנים קצוצים גס (100 גרם קלויים, אפשר גם מלוחים ללא קליפה)
1 כוס נטיפי חמאת בוטנים 100 גרם) (אם לא מוצאים אפשר לשים במקום עוד שוקולד צ'יפס חלב)
50 גרם שוקולד צ'יפס חלב
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות (חצי קשה)
2 כפות שמן
1 ביצה (L)
3 כפות גדושות חמאת בוטנים (120 גרם סה"כ)

לציפוי :

2 כפות חמאת בוטנים (80 גרם סה"כ)
1/2 כוס שברי שקדים /בוטנים קלויים

אופן הכנה :  
בקערה לשים: 1 כוס קוואקר דק (אינסטנט), 1.1/2 כוסות קמח, 1 כפית אבקת אפייה, 3/4 כוס סוכר, 3 כפות קוקוס, קורט מלח, לערבב מעט עם כף,
להוסיף ביצה שלמה, 100 חמאה חתוכה לקוביות, 2 כפות שמן, 3 כפות גדושות חמאת בוטנים, קורט מלח, לערבב ידנית עד לקבלת בצק אחיד (לא לערבב יותר מידי) להוסיף 1 כוס בוטנים קצוצים גס, 1 כוס נטיפי חמאת בוטנים (ריזס), 1/2 כוס שוקולד צ'יפס חלב, לערבב ממש מעט עד שהבצק אחיד פחות או יותר

לחמם תנור לחום 170 מעלות מצב טורבו.

לקחת כפית גדושה מהבצק או להשתמש בכף גלידה קפיצית לא גדולה (ככה העוגיות שוות בגודלן)
ולהניח על גבי נייר אפיה בתבנית של התנור עם רווחים של 1 ס"מ, לשטח את העוגייה עם מזלג, העוגייה לא תופחת הרבה.

לחמם תנור ל-170 מעלות ולאפות כ-15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, להוציא מהתנור ולקרר.

ציפוי:

לחמם בקערית למיקרוגל 2 כפות חמאת בוטנים ל-1/2 דקה (מתחמם מהר) לזלף עם כפית על גבי העוגייה ולפזר מעט בוטנים/שקדים גרוסים וקלויים,  

או לשים 2 כפות חמאת בוטנים בשקית זילוף לחמם בתוך כוס עם מים רותחים עד להמסה,

לעוגיות נוספות :

ריבועי עגיות שוקולד ציפס

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

4 תגובות

    1. היוש,
      אפשר להוסיף עוד חצי כוס נטיפי שוקולד צ'יפס חלב במקום 1 כוס נטיפי ריזס (אבל תנסי להוסיף אותם לא לוותר )🥰

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן