היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

עוגיות מושחתות מהאתר של המוכשרת חן שוקרון מתוקים שלי, אחד האתרים הוותיקים והאיכותיים ברשת  אני אישית מאוד אוהבת, הצילומים מדהימים מתכונים מדויקים וקלים להכנה וחן מקסימה נדיבה ואדיבה ,

מקור המתכון מהספר של מרתה סטיוארט אבל! חן עשתה לי את החשק לרוץ למטבח… אני זוממת להכין אותן כבר המון זמן וסוף סוף עשיתי זאת, המתכון של חן כאן

אני לא חושבת על קלוריות כרגע… עשיתי שינויים ממש קלים בסוגי השוקולד,
במקום להשתמש רק בשוקולד מריר, החלפתי בשוקולד חלב ושוקולד לבן (החולשה שלי) התוצאה מטורפת ,

אין הרבה חמאה במתכון אבל יש שוקולד בנדיבות….זהירות זה ממכר , אני שומרת אותן במקרר והטעם הורס , זה נמס בפה …

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות

חומרים : 30 עוגיות בינוניות
225 גרם שוקולד מריר
60 גרם חמאה
2/3 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים L
3/4 כוס סוכר חום (דמררה) 
כוס שוקולד צ'יפס חלבי
כוס שוקולד צ'יפס לבן חלבי

אופן הכנה :
בקערית לשים 2/3 כוס קמח, 1/2 כפית אבקת אפייה, קורט מלח, לערבב עם כף ולהניח בצד.

בקערה מתאימה למיקרוגל לשים 225 גרם שוקולד מריר וחמאה להמיס בפולסים, לערבב כל חצי דקה עד לקבלת תערובת אחידה ומומסת .

בקערה למיקסר מקציפים 2 ביצים שלמות במהירות גבוהה כחצי דקה, להוסיף סוכר ותמצית וניל , להקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר, להנמיך את מהירות ההקצפה ולהוסיף את השוקולד המומס , להקציף עד לקבלת תערובת אחידה,

להוסיף ידנית את תערובת הקמח לערבב עד לקבלת עיסה אחידה , זה הזמן להוסיף את שני סוגי השוקולד צ'יפס הלבן והחלב לערבב עד שהתערובת אחידה .

 לחמם תנור 180 מעלות,

לרפד תבנית של תנור בנייר אפייה , לקחת כפית מתערובת העוגיות ולהניח על התבנית (לא לשטח) להשאיר רווחים של 3 ס"מ מעוגייה לעוגייה לאפות 12 דקות בדיוק זה חשוב!! גם אם העוגיות נראות לכם רוטטת ולא מוכנות להוציא, הן מתייצבות לאחר הקירור ויוצאות פאדג'יות וטעימות ! זהירות ממכר  , לשמור במקרר .

***במקום כוס שוקולד צ'יפס חלב אפשר להחליף ב- 100 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות קטנות .

***במקום כוס שוקולד צ'יפס אפשר להחליף ב-100 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות

לעוגיות שוקולד נוספות:

עוגיות דאבל שוקולד

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות לאחר אפייה
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן