היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

שניצל קריספי מוגש עם סלט חסה ירקות במיונז ופסטו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שניצל קריספי מוגש על סלט חסה במיונז ופסטו ארוחה מדהימה טעימה שמשאירה טעם של עוד….

חומרים:
1/2 ק"ג שניצל עוף פרוס דק
1 חבילה פרורי לחם של פרג בטעם מקסי קני פיקנטי מומלץ !!
 ביצה
קורט מלח
שמן לטיגון

לסלט:
6 עלים של חסה שטופה וחתוכה דק
1 עגבניה חתוכה לקוביות
2 מלפפונים חתוכים דק
1 בצל לבן חתוך לטבעות
1 כפית גדושה מיונז
1 כפית פסטו (מוכן)
1/4 לימון
1/2 כפית מלח

אופן הכנה :
להכין את השניצלים ,לשים בצלחת עמוקה ורחבה ביצה ולטרוף קלות עם 1 כף מים ,לשים בקערה עמוקה ורחבה פרורי לחם של פרג וקורט מלח לערבב מעט  , לטבול את השניצל בביצה , לאחר מכן בפירורי הלחם להניח על צלחת ולשמור במקרר עד לטיגון .

סמוך להגשה לשים את כל הירקות בצלחת הגשה עמוקה , בקערית לערבב, מיונז, פסטו, לימון, ומלח לרוטב אחיד לשפוך על הסלט לערבב ולתקן תיבול.

לטגן את השניצלים שהכנו בסיר /מחבת (רצוי מטפלון ואז משתמשים במעט שמן) על מנת לקבל שניצל קריספי לא לטגן עם הרבה שמן אלה כ- 1/4 כוס שמן ) עד להזהבה משני הצדדים , להוציא לצלחת לחתוך לרצועות להניח על הסלט ולהגיש מיד

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן