היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

רצועות בשר עם פטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רצועות בשר עם פטריות, תבשיל טעים, קל להכנה ויפה להגשה, הבשר רך ונמס על הלשון, הפטריות מקבלות את כל הטעמים של הבשר ומשתלבות נהדר, להגיש עם אורז לבן, או חלה טרייה זה מעדן,

אני מעדיפה לבשל את הבשר יום לפני הכנת התבשיל זה חוסך לי זמן והבשר נחתך טוב ומדוייק כשהבשר קר מהמקרר (רוב העבודה זה זמן הבישול של הבשר), אפשר להשתמש בנתח שלם כמוני, או בנתח פרוס מראש, אופן ההכנה זהה, מבטיחה לכם ילקקו את האצבעות… למטה יש קישור לסרטון ההכנה 🙂

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

רצועות בשר עם פטריות

חומרים: סיר סוטאז' קוטר 28

1.5 ק"ג בשר צלי כתף 5 טרי מנתח שלם
3 שיני שום שלמות מקולפות ופרוסות
2 קופסאות של פטריות שמפיניון טריות פרוסות
4 כפות שמן
1 כפית כורכום
1 כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם)
1/4 כפית פלפל שחור

מעט פטרוזיליה לקישוט

אופן הכנה:

בסיר נשים 2 כפות שמן, נוסיף את נתח הבשר, נטגן את הנתח עד להשחמה מכל הצדדים, למלא את הסיר במים ולבשל כשעתיים עד שהבשר מתרכך ומתקרר היטב, במידה וחסרים מים במהלך הבישול יש להוסיף,
אני מכינה יום מראש ושומרת במקרר עם נוזלי הבישול (זה חשוב).

כשהבשר התקרר לחלוטין (רצוי מהמקרר ) אני מוציאה את הנתח מהנוזלים ופורסת לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ,
וכל פרוסה לרצועה בעובי 2 ס"מ שמה בצלחת,

הכנת הרוטב:
בסיר סוטאז', שמים 2 כפות שמן, 2 קופסאות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות לא דקות,
מטגנים קלות כ-1 דקה, מוסיפה רצועות בשר, תבלינים:1 כפית כורכום, 3 שיני שום פרוסות, 1 כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם), 1/4 כפית פלפל שחור, מערבבים כחצי דקה,

מוסיפים את כל נוזלי בישול הבשר ששמרנו (זה כל הטעם), הנוזל אמור לכסות את הבשר והפטריות, (במידה ואין מספיק נוזל להוסיף מים רותחים עד לכיסוי הבשר ועוד 1.5 ס"מ מעליו,
מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש בינונית גבוהה עם מכסה סגור עד שהנוזלים מצטמצמים, מסמיכים והבשר רך, טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול לפי הצורך, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ושטופה ומגישים חם, עם אורז לבן ליד או חלה טרייה אתם מסודרים.

סרטון הכנה הכנסו לכאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

  1. הכנתי וזה נראה מעולה!! העניין שהנוזלים לא מצטמקים.. וזה נראה נוזל דליל- יש רעיון להסמיך?

    1. היי מירי,
      תגבירי את האש תבשלי עד לצמצום הנוזלים זה מסמיך בצמצום של הנוזלים ❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן