היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

ריבועי עוגיות שוקולד צ'יפס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ריבועי עוגיות שוקולד צ'יפס, קריספיות מלאות בשוקולד ממש טעימות, אני מכינה עם שוקולד חלב ומריר אצלי הילדים מעדיפים רק שוקולד חלב לשיקולכם ולטעמכם, הפעם הכנתי עם שוקולד צ'יפס מרובעים שיצרתי משוקולד מומס שזילפתי לתבנית ריבועים קטנטנים (הזמנתי מעלי אקספרס) טריק שראיתי באינטרנט ונדלקתי, כמובן שאפשר להשתמש בשוקולד צ'יפס רגיל אין משמעות לצורה….

ריבועי עוגיות שוקולד צ'יפס

כוס מידה בנפח 200 מ"ל
תבנית מרובעת 20/20
200 גרם חמאה (להוציא מהמקרר כ-10 דקות לפני האפייה) או מחמאה לפרווה
4 כפות חלב/ מים לפרווה
100 גרם שוקולד צ'יפס חלב
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
2.5 כוסות קמח רגיל (300 גרם )
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 חלמונים
6 כפות סוכר (100 גרם)

אופן הכנה:
בקערה שמים חמאה חתוכה לקוביות, 6 כפות סוכר, 4 כפות חלב, 2 חלמונים, 2.5 כוסות קמח,

אפשר להשתמש במיקסר, (וו k) אני מעדיפה להכין ידנית (קצת שרירי ידיים 😉 ),

בעזרת מזלג לערבב את התערובת כ-1 דקה להמשיך לערבב עם הידיים עד לקבלת פירורים גדולים , להוסיף את שני סוגי השוקולד צ'יפס ולערבב בעדינות עד שהבצק והשוקולד צ'יפס ההתאחדו (לא לערבב יותר מידי אחרת העוגיות לא יצאו פריכות) מתקבלת תערובת בצקית.

לרפד תבנית מרובעת בנייר אפייה לשים את תערובת הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית המרובעת ולעצב לריבוע 20/20 ס"מ גובה 1.5 ס"מ.

ולהקפיא ל- 15 דקות לא יותר, אני רוצה שהבצק יהיה קשה אך לא יותר מידי (אם נקפיא את הבצק להרבה זמן הבצק יהיה קשה מידי לחיתוך וישבר)
 בעזרת סכין גדולה נחתוך לריבועים  2/2 ונכניס שוב למקפיא ל- 15 דקות (נשים את נייר האפייה עם הריבועים על מגש או צלחת שטוחה ונקפיא).

נחמם תנור 175 מעלות טורבו
לסדר את העוגיות על נייר אפייה בתבנית התנור (אין צורך במרווחים) על גבי תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ- 20 דקות (בשלב האמצעי של התנור ) או עד שהעוגיות מזהיבות יפה, בזמן האפייה העוגיות שומרות על צורתן ולא תופחות .

להוציא מהתנור להמתין עד לקירור מוחלט של העוגיות (הם הכי טעימות וקריספיות קרות!) לשמור בכלי אטום (אפשר להקפיא אותן ולשלוף בשעת הצורך).

רוצים מתכונים נוספים?

סרטון הכנה כאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן