היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

קציצות בשר עם שעועית ירוקה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות בשר עם שעועית ירוקה, ארוחה מהירה וטעימה הכל בסיר אחד, אני מגישה עם אורז לבן וזה מעדן!!
תבשיל טעים ויחסית מהיר הכנה טעם של בית.
אפשר לוותר על הקציצות ולהכין את השעועית לבש כתוספת טעימה לשיקולכם.

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

קציצות בשר עם שעועית ירוקה

חומרים: סיר סוטאז' 28 (סיר רחב ושטוח)

1 חבילה שעועית ירוקה שלמה/חתוכה/ עדינה
2 כפות שמן זית (אפשר גם כף אחת זה מספיק)
14 יחידות עגבניות שרי
2 שיני שום פרוסות
1 כף גדושה רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה,
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית צ'ילי חריף

חומרים לקציצות: 20 יחידות בינוניות
650 גרם בשר בקר טחון טרי 
1 בצל גדול מגורד גס
2 כפות גדושות פירורי לחם /קמח מצה בפסח/תפוח אדמה קטן מגורד וסחוט
1/4 חבילה פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק (עם הגבעולים)
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית בהרט לקציצות
קציצות אופן הכנה 

בקערה שמים את הבשר, בצל מגורד גס (עם הנוזלים), פטרוזיליה קצוצה, תבלינים, פירורי לחם, לערבב היטב (עם היד) וליצור קציצות עגולות בינוניות, נשמור במקרר עד להכנת הרוטב.

אופן הכנה:

לשטוף היטב את השעועית במסננת ולהניח בצד,
בסיר סוטאז' לשים 2 כפות שמן זית, עגבניות שרי רחוצות וחצויות לחצי שיני שום פרוסות, לטגן 10 שניות על אש בינונית גבוהה,

להוסיף שעועית ירוקה מסוננת, לערבב כ-1 דקה, להוסיף 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית שטוחה מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית שבבי צ'ילי חריף, 1 כף גדושה רסק עגבניות, לערבב, להוסיף מים עד לגובה השעועית,

להביא את הסיר לרתיחה, נוסיף את קציצות הבשר לתבשיל, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ללהבה בינונית ולבשל עם מכסה סגור עד שהרוטב מסמיך ורוב הנוזלים מתאדים, לטעום ולתקן מליחות במידת הצורך, להגיש חם עם אורז לבן.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן