היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

קציצות בשר מטוגנות עם כפית שמן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות בשר מטוגנות עם כפית שמן

זו לא טעות אני מטגנת בסיר טפלון עם כפית אחת של שמן, סיר טפלון זה חובה, זה לא יעבוד בסיר נירוסטה הקציצות ידבקו לכם, הקציצה נשארת עסיסית וטעימה בזכות הביצה שהוספנו, היא נהדרת גם לאחר חימום במיקרוגל,

מנה מושלמת לשמירה על המשקל אפשר להנות מקציצה מטוגנת בלי כל השומן העודף, פשוט מעדן,

כיף לאכול את הקציצות עם פיתה (במקרה שלי פיתה קלה) טחינה וסלט קצוץ דק, ארוחה טעימה ומאוזנת בלי ייסורי מצפון, הכנתי סרטון הכנה קצר בסוף הפוסט תהנו

קציצות בשר מטוגנות עם כפית שמן

חומרים: מחבת טפלון/סיר טפלון חובה

1 ק"ג בשר בקר טרי טחון (לשלב צלעות וצוואר) 
1 בצל בינוני מגורד גס
1 בצל קטן חתוך דק
1 ביצה
1/2 חבילה פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק (עם הגבעולים)
1 כפית מלאה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1 כף שמן

לטיגון צליה:
3 כפיות שמן 
  
קציצות אופן הכנה :
בקערה שמים את הבשר, בצל מגורד גס (עם הנוזלים), בצל קצוץ דק, פטרוזיליה קצוצה, תבלינים, 1 ביצה, לערבב היטב (עם היד) לתת לתערובת מנוחה של חצי שעה במקרר לכסות עם ניילון,

לאחר המנוחה ליצור קציצות קבב בינוניות ושטוחות זה חשוב!  כיוון שהצלייה קצרה וקציצה עבה לא תתבשל מבפנים.

נחמם היטב על אש גבוהה סיר טפלון, נוסיף כפית שמן ונטגן/נצלה את הקציצות בשכבה אחת, עד שקצוות הקציצה משנות את צבען, הופכים לצד השני וצולים עד שהקציצות משחימות היטב, מוציאים לצלחת,

מנקים את הסיר עם נייר ניגוב יבש (זהירות חם אבל מאוד מהיר ולא מלכלך אני משתמשת ב-3 יחידות ) פשוט לאסוף את השאריות עם הנייר כשהמחבת חמה זה מתנקה ממש בקלות,

מחממים שוב את הסיר/ מחבת טפלון וממשיכים בצלייה/טיגון של שאר הקציצות.

מעבירים לסיר/או צלחת וזוללים….

חומרים לטחינה:
1 כוס טחינה גולמית
1/2 לימון גדול
חופן גדול פטרוזיליה שטופה וקצוצה
1/4 כפית מלח
1 כוס מים קרים

אופן הכנת הטחינה:

לשים בקערה טחינה גולמית, מיץ מחצי לימון טרי,  1/4 כפית מלח (אפשר פחות) 3/4 כוס מים,
לערבב היטב במטרפה, עד לקבלת מרקם של טחינה,
אם הטחינה סמיכה להוסיף עוד מעט מים עד לקבלת המרקם הרצוי לטעום ולתקן תיבול.

סרטון הכנה

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן