היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

קוביות בשר עם תפוחי אדמה וירקות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קוביות בשר עם תפוחי אדמה וירקות, תבשיל סמיך חרפרף וטעיםםם כזה שטובלים בו לחם טרי או חלה ואי אפשר להפסיק לאכול, טעם של בית, ממש מרק גולש סמיך אבל בתבשיל, נהננו מכל ביס ❤️ אני תמיד מבשלת יום קודם את הבשר עד לריכוך מקררת מקרר ולמחרת ממשיכה לבשל, זה חוסך לי המון זמן, אני לא משתמשת בסיר לחץ, מהלחץ 🤪

קוביות בשר עם תפוחי אדמה וירקות

חומרים:
1 ק"ג בשר כתף 5 טרי חתוך לקוביות/שלם
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 כף שמן
1 גזר גדול חתוך לקוביות
1 כף גדושה רסק
2 שיני שום מגורדות דק
4 תפוחי אדמה רצוי דל דוד משה
1 גמבה אדומה
1 פלפל אדום יבש מתוק (רחוץ ללא גרעינים)
1 פלפל אדום יבש חריף( רחוץ ללא גרעינים) 
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף גדושה קימל טחון
1 כפית גדושה מלח
1 כפית פפריקה חריפה (אני שמה יותר)
1/4 כפית פלפל שחור
1 כף קמח

להגשה : פטרוזליה/כוסברה קצוצה

אופן הכנה :

בסיר גדול נשים 1 כף שמן, נוסיף את הבשר החתוך לקוביות ונצרוב מכל הכיוונים, נמלא את הסיר במים עד לכיסוי הבשר ונבשל כשעתיים או עד שהבשר מתרכך במידה וחסרים מיים במהלך הבישול להוסיף (אפשר להכין יום לפני הכנת התבשיל).


בסיר סוטאז 28 קוטר, נטגן בצל חתוך לקוביות עם 2 כפות שמן כדקה, נוסיף גזר מקולף וחתוך לקוביות בינוניות , גמבה חתוכה לקוביות , פלפל אדום יבש, נוסיף שום מגורד דק ,1 כף קימל טחון, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית פפריקה חריפה, 1/4 כפית פלפל שחור, 1 כף גדושה רסק עגבניות, וכפית גדושה מלח, נוסיף בשר המבושל ונטגן  את התבלינים עם הבשר כמה שניות, נוסיף מים (את מיי הבישול של הבשר) עד ל-3/4 הסיר אם אין מספיק להוסיף מים רותחים ,

נוסיף תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות נערבב ונבשל עם מכסה סגור כ-שעה חום בינוני (או עד שהבשר רך).

נטעם ונתקן תיבול במידת הצורך, נוסיף מים רותחים במידה וחסר, המרק צריך להיות פיקנטי, 

בכוס קטנה נערבב 1 כף קמח עם 2 כפות מים נערבב לבלילה אחידה ונוסיף למרק תוך כדי ערבוב נכבה את האש , לפזר פטרוזליה/ כוסברה קצוצה להגיש חם עם חלה ואתם מסודרים ❤️

הסרטון כאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן