היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

צלי בשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכנתי צלי בשר בבישול ארוך עם תפוחי אדמה בתנור בסיר רוסטר (צלייה) צורת הגשה : מהסיר לשולחן, ממליצה בחום הבשר יוצא רך ועסיסי תפוחי האדמה מקבלים צבע משגע ממש נמסים בפה,  מקור המתכון שיפרה שקל המוכשרת וחברה טובה שלי, יצא טעים ומשובח,  שימו לב : יש להשרות את הבשר לילה לפני ההכנה במרינדה צריך לקחת בחשבון שהצלי נאפה בתנור 6 שעות לפני ההגשה .

סיר רוסטר 34X24 
חומרים:
2 ק"ג נתח כתף 5 טרי
1/2 בקבוק יין אדום מתוק
1 כף גדושה חרדל דיז'ון גרגרים
4 עלי דפנה
8 פלפל אנגלי שלם
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
1 כפית זרעי כוסברה
1 כף מלח גרוס
1 כף פלפל גרוס
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס רוטב טריאקי
1/2 כפית שבבי צ'ילי חריף
1/4 כוס שמן זית
1 ראש שום רחוץ
2 מקלות סלרי
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים

אופן הכנה :
לרחוץ את הבשר במי ברז ליבש ולשים בסיר הצלייה,

לשים על הבשר 1 כף גדושה חרדל דיז'ון גרגרים, 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק, 1/4 כוס רוטב טריאקי,
למרוח את הבשר בכל הרטבים,

לפזר על הנתח 1 כפית כמון, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כף פלפל גרוס, 1/2 כפית שבבי צ'ילי חריף וחצי כף מלח גס,

לשפוך את היין המתוק בתוך הסיר (לא!! על הנתח) להוסיף עלי דפנה, פלפל אנגלי שלם, וחצי כף מלח גרוס,
לשים 1 ראש שום שלם , 2 מקלות סלרי לסגור במכסה ולהכניס ללילה במקרר,

למחרת בשעה 11 בבוקר לוקחים 1/4 כוס שמן זית , מוסיפים 1 שן שום מגורדת דק , שופכים על הנתח ומעסים,
מפזרים את 1/2  כף פלפל גרוס ועוד מעט פפריקה,

מקלפים את תפוח האדמה הקטנים ומוסיפים לסיר מכניסים לתנור בחום 150 מעלות ל-3 שעות הופכים את תפוחי האדמה ולאחר מכן מנמיכים לחום 130 לעוד 3 שעות  , מידי פעם בודקים ומפזרים קצת רוטב על הנתח.

בתאבון.
 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן