היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי

פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי, מהירת הכנה, כאלה פשטידות אני אוהבת,  בלי יותר מידי כלים ללכלך, צלייה או  טיגון, מערבבים הכל בקערה אחת ולתנור, פשטידה נהדרת לשבועות ולכל השנה.
פיזרתי פירורי לחם מתובלים לפריכות נוספת, הריח שמתפשט בבית מזמין את כולם לשולחן, להגיש חם חם .
אם אתם לא אוהבים ברוקולי אפשר לוותר אבל אז תקבלו

פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי :פשטידת פסטה וגבינות …..

חומרים: תבנית בגודל 30/20
500 גרם פסטה פנה (צינורות )
2 מכלים שמנת מתוקה 38% ׁ(סה"כ 500 מ"ל)
1 כוס חלב (200 מ"ל)
1 כפית גדושה קורנפלור
150 גרם  גבינה צהובה/קשקבל מגורדת
150 גרם גבינת מוצרלה  מגורדת
350 גרם גבינה בולגרית 5%
300 גרם ברוקולי קפוא (1/4 חב' בערך אפשר קצת יותר )
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט מגורד ( לא חובה) 
2 כפות פירורי לחם זהב
3 כפיות שמן זית 
2 ענפי טימין – או לפי הטעם
אופן ההכנה: 
נחמם תנור 180 מעלות
בקערה נשים 2 מכלים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, וכפית גדושה קורנפלור , נערבב עם כף עד שהקורנפלור נמס ואין גושים,
נוסיף גבינה צהובה מגורדת, גבינה בולגרית מפוררת גס, גבינת מוצרלה מגורדת,
נתבל ב- 1/4 כפית מלח , קורט פלפל שחור, נערבב היטב.
מבשלים את הפסטה עם הרבה מים רותחים ומלח בנדיבות כ-3 דקות, מוסיפים את הברוקולי הקפוא לסיר הפסטה  (חסכתי לכם עוד סיר ) לבשל עד שהפסטה מוכנה אל דנטה, (או לפי זמן ההכנה שעל האריזה) .

מסננים את המים, מוסיפים את הפסטה והברוקולי הרותחים לרוטב עם הגבינות, מערבבים היטב ויוצקים לתוך תבנית.
מערבבים את פירורי הלחם עם שמן זית. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם, מוסיפים קצת עשבי תיבול ומפזרים מעל הפסטה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך עשרים דקות,  או עד שפירורי הלחם מקבלים מרקם פריך וצבע זהוב שחום.
מגישים חם חם מהתנור לשולחן.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן