היי, אני סיגל ברמר

בת 44 מחולון נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני  המטבח הוא לב הבית.

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פסטרמה חזה עוף בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסטרמה חזה עוף בתנור, עסיסי, רך, פשוט מעדן,

יום לפני הצלייה, מתבלים את חזה העוף ומשרים במרינדה 24 שעות במקרר, לא לוותר על ההשריה זה משאיר את הנתח עסיסי גם לאחר האפייה.

מכניסים לתנור לצלייה של 20 דקות במצב גריל וקיבלתם פסטרמה חזה עוף עסיסית מתובלת וטעימה, בלי חומרים ותוספים מיותרים, אמרתי שזה דיאטטי? אני משלבת אותה בארוחות שלי, היא משביעה ונהדרת, אפשר לאכול אותה חמה או קרה לטעמכם.

אני אישית אוהבת לאכול עם סלט ירקות טרי ומתובל, שילוב מנצח מבחינתי, מה גם שזה דל קלוריות.. אז אני מסודרת.

פסטרמה חזה עוף בתנור:

חומרים:

5 יחידות חזה עוף שלם (זה חשוב)
1 כפית מלח
1 כף פפריקה
1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס
1/2 כפית תבלין לחמוצים
1/4 כפית שבבי צ'ילי חריף( לא חובה)
2 כפות שמן
1/2 כוס מים

אופן הכנה:

בקערה לשים את חזות העוף לפזר פפריקה מתוקה, 1 כפית פלפל גרוס, שבבי צ'ילי, 1 כפית מלח, 2 כפות שמן , למרוח היטב את חזות העוף, להוסיף את חצי כוס המים לקערה (מהצד לא על חזות העוף, לנער את הקערה, לכסות את הקערה בניילון ולהכניס למקרר ל- 24 שעות.

לאחר 24 שעות

לחמם תנור במצב גריל טורבו על 200 מעלות,
לשים 2 דפי נייר אפייה על תבנית לסדר את חזות העוף על המגש, לשפוך מסביב לעוף את המרינדה לתבנית (לא!! על חזה העוף).

לפזר עוד מעט פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה על חזה העוף, להכניס את התבנית לתנור מדף שני של התנור מלמטה, לצלות 20 דקות, לא לצלות יותר מידי, לאחר 20 דקות לבדוק עם את החזה עם סכין, ברגע שהוא ננעץ בחופשיות זה מוכן.

סלט ירקות :

עלי חסה רחוצים חתוכים לרצועות
10 יחידות עגבניות שרי חצויות
1/2 בצל קטן
1/4 לימון טרי
1/4 כפית מלח
1 כפית שמן זית/חמנייה

אופן הכנה:

בקערה נשים רצועות עלי חסה, עגבניות שרי חצויות לחצי, בצל קטן חצוך לטבעות דקות,לתבל במלח, לימון ושמן , לערבב, לטעום תיבול ולתקן במידת הצורך, להעביר לצלחת הגשה להוסיף את נתחי העוף ולהגיש

אפשר לשדרג ולהגיש עם שבבי שקדים קלויים .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

8 תגובות

  1. איזה יופי מאמצת את המתכון 😍
    מעולה עם סלט ירוק וזו ארוחה משביעה וטובה והכי חשוב טעימה.

    1. איזה כיף תודה רויטלי, זה ממש טעים ולא משמין עם סלט נשיקות 🙂

    1. תודה רבה , ככה התבלין נקרא בחנויות התבלינים מוכר גם בשם תבלין לעמבה, בהרט לטרשי
      מוסיף המון טעם

  2. היי סיגל נראה קטלני !! אין לי בנמצא תבלין לחמוצים, יש תבלין אחר אולי שכדאי להוסיף ?

    1. את יכולה להוסיף פפריקה מעושנת, או טיפה כמון
      ואת יכולה גם בלי בהצלחה ❤❤

  3. האם הכוונה לכל הפרפר של חזה העוף או חצאים של החזה? כמו כן האם מספיק 20 דקות בתנור?

    1. היי הכוונה לחצאי פרפר יש סרטון בסוף הפוסט
      20 דקות במצב גריל מספיקות, את יכולה לבדוק עם סכין ברגע שהוא ננעץ בקלות זה מוכן
      בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן