היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פסטה שמנת פטריות וערמונים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסטה שמנת פטריות וערמונים מנה של מסעדה בכלום עבודה, מתכון טעים שלא תפסיקו לאכול, כשרוצים לפנק את מי שאוהבים זאת המנה, למנת פסטה מוצלחת תזכרו שהרוטב תמיד יחכה לפסטה ואם אתם זריזים מכינים את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת ואז מאחדים למנה מושלמת מהירה וסופר טעימה

פסטה שמנת פטריות וערמונים

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

חומרים:

250 גרם פסטה ברילה (איזה צורה שאוהבים חצי חבילה )
20 גרם חמאה
2 שמנת מתוקה 38% (סה"כ 500 מ"ל) (או מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל+ 250 מ"ל חלב)
2 קופסאות של פטריות טריות (שמפיניון ופורטבלו)
1.1/2 חבילות ערמונים בוואקום
100 גרם גבינת פרמז'ן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית קורנפלור+ 1/3 כוס חלב קר
1 שן שום
1/2 חבילה תרד ביבי (לא חובה אבל טעים)
1/4 כפית פלפל צ'ילי גרוס (לא חובה אבל טעים)

אופן הכנה:
חותכים את הפטריות הטריות לפרוסות, חותכים את הערמונים לחצי,

בסיר מלא במים רותחים ו1 כף מלח מבשלים את הפסטה, |

במחבת רחבה קוטר 28 רצוי טפלון, שמים 20 גרם חמאה, מוסיפים 1 שם שום שלמה, פטריות חתוכות, ערמונים חצויים מטגנים כדקה מערבבים, מוסיפים 1/2 כפית מלח, 2 שמנת מתוקה, 50 גרם פרמז'ן מגורד, 1/4 כפית אגוז מוסקט, תערובת של 1/2 כפית קורנפלור + 1/3 כוס חלב קר(מערבבים עד שהקורנפלור נמס והנוזל חלק) מערבבים מביאים לרתיחה קלה ומכבים את האש עד שהפסטה מתבשלת

מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים רותחים ו-1 כף מלח לפי הוראות היצרן, (סיר פתוח לא מכסה ועל אש גבוהה.

כשהפסטה מוכנה, מסננים מנוזלים ומעבירים למחבת עם הרוטב (מדליקים שוב את האש)
מערבבים את הרוטב עם הפסטה, מוסיפים את התרד ומערבבים, מפזרים פלפל צ'ילי גרוס ואת יתרת הפרמז'ן ומגישים חם








שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן