היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פסטה ללא גלוטן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסטה ללא גלוטן, כשרה לפסח, שת"פ טעים עם ברילה, 10 דקות הכנה ויש לכם מנה מנצחת על בסיס שמן זית עגבניות שרי, שום פלפל חריף, פסטו, וזיתי קלמטה , עם גבינה או בלי לשיקולכם, פתרון לרעב הקטן של פסח ולכל ימות השנה

פסטה ללא גלוטן

חומרים:
300 גרם פסטה ברילה ללא גלוטן (3/4 חבילה)

חומרים לרוטב: 
1/2 פלפל צ'ילי חריף (לא חובה )
4 שיני שום קצוצת גס
1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
20 יחידות עגבניות שרי תמר (לחצות לחצי) 
צרור עלי בזיליקום
2 כפות גדושות פסטו איכותי (מתכון למטה)
1/2 כוס שמן זית 
קורט מלח

תוספות טעימות :
50 גרם פרמז'ן לקישוט וטעם

אופן הכנה:
בסיר/מחבת גדולה (רצוי טפלון) נשים 1/2 כוס שמן זית נוסיף שיני שום קצוצות, פלפל חריף חתוך לטבעות, עגבניות שרי חצויות, 2 כפות פסטו, זיתי קלמטה נטגן את כל המרכיבים כ -1 דקה על אש בינונית גבוהה ונסיר מהאש (לא מבשלים את הרוטב).

נבשל את הפסטה במים רותחים עם כפית מלח לפי הוראות היצרן,

ברגע שהפסטה מוכנה, נסנן מהמים נעביר לסיר עם הרוטב נערבב את הפסטה על אש גבוהה כ 1 דקה , ממש בעדינות נטעם ונתקן תיבול (להוסיף מלח רק במידת הצורך קחו בחשבון שהזיתים מלוחים).
לבשל עד שהפסטה חמה מאוד וכל חומרי הרוטב עוטפים אותה, נפזר עלי בזיליקום, פרמז'ן בנדיבות ונגיש

נעביר לצלחת הגשה יפה , נפזר פרמז'ן, גבינה בולגרית  צנוברים ונגיש.

מתכון לפסטו ביתי אפשר להכין מראש: 
3 כוסות עלי בזיליקום שטופים (ללא גבעולים), 1 כפית לימון, 1/4 כפית מלח, 6 חצאי אגוזי מלך או 1/4 כוס צנוברים, 3 שיני שום, 1/4 כוס שמן זית.

לטחון את הכל במג'ימיקס או בלנדר מוט, עד לקבלת מחית.

להעביר לצנצנת מעוכרת (הרתחנו במים רותחים) לזלף עוד 2 כפות שמן זית לשמור במקרר.

טיפ חשוב: על מנת לשמור שהפסטו לא יתקלקל מהר, בעת השימוש רצוי להכניס לצנצנת כלים נקיים בלבד.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן