היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פילו במילוי תפוחים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פילו במילוי תפוחים, שטרודלים קטנים מבצק פילו, קריספים, במילוי תפוחים אגוזים וקינמון, קינוח קל ומהיר הכנה, ממש טעים ואפילו פרווה, להגיש עם גלידה,

המאפים קצת חמימים, בשילוב עם הגלידה הקרה ליד זה פשוט מעדן בכלום עבודה,
אני מכינה מראש כמות גדולה (מכפילה כמויות) ומקפיאה ללא אפיה בכלי סגור עם מרווחים אחד מהשני והפרדה של נייר אפייה, ואופה מהמקפיא לתנור (בלי להפשיר), יוצא מצוין ונותן פתרון מתוק לאורחים ספונטניים, הכנתי כמובן סרטון בסוף המתכון

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

פילו במילוי תפוחים

חומרים ל-12 יחידות

6 דפי פילו
1/2 כוס שמן
5 תפוחי עץ גדולים
1/2 כוס צימוקים (לא חובה)
1/2 כוס אגוזים קצוצים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
1 כף מיץ לימון
4 כפות סוכר

לציפוי:
50 גרם שקדים פרוסים
להברשה 2 כפות שמן/ביצה

להגשה :
גלידה איכותית
אבקת סוכר

אופן הכנה:

מחממים תנור טורבו 180 מעלות,

מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות בינוניות
מערבבים בקערה: תפוחים, אגוזים, צימוקים(אופציונלי) 1 כף לימון ,4 כפות סוכר , תמצית וניל,
מערבבים עם כף עד שהקינמון והסוכר מצפים את התפוחים טועמים ומתקנים מתיקות לפי הצורך.

 חותכים את עלי הפילו לשני חלקים לאורך, (ניצרו לנו מלבנים ארוכים).

מניחים על נייר אפיה חצי עלה פילו, מברישים בשמן,
מניחים בקצה דף הפילו (באמצע) כף מלאה מתערובת התפוחים, הקצוות נשארות ללא מילוי,

מגלגלים 2 גילגולים, מקפלים צד אחד של עלי הפילו עד למילוי, מקפלים את צד השני ומגלגלים עד לקבלת סיגר/מלבן, שמים בתבנית (מרופדת בנייר אפיה ) כשהתפר כלפי מטה,

ממלאים את כל עלי הפילו באותה צורה (במידה והשמן נגמר מוסיפים עוד קצת), מורחים עם מברשת מסיליקון, את המאפים במעט שמן או ביצה טרופה, מפזרים שקדים פרוסים ואופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות כ-17 דקות או עד שהמאפים מזהיבים/משחימים,

מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר מגישים עם גלידה ומתענגים.  

הסרטון כאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

5 תגובות

  1. סיגל אני מעריצה ותיקה שלך׳רק שאלה אחת איזה חברה את משתמשת של בצק פילו תודה

    1. היוש
      תודה רבהה והשתמשתי בדפי פילו של שופרסל שימי לב לתאריך על האריזה ולהפשיר במקרר הם נהדרים
      חנוכה שמח ❤️❤️

        1. היי
          תודה רבה, אני משתמשת בגרנט סמיט הירוקים והגולדן דלישס

    2. תודה מקסימה,
      אני משתמשת של המותג שופרסל ולפעמים שלושת האופים
      מה שחשוב זה הטריות של הדפים שימי לב לתוקף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן