היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פחזניות בציפוי ריבת חלב

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פחזניות שמנמנות ממולאות בקרם שמנת עשיר אפשר לפזר ריבת חלב, שוקולד מומס, או אבקת סוכר שילוב מנצח מאוד קל להכנה, זהירות מתחסל בשניות!!!


חומרים לכ- 30 יחידות
4 ביצים

125 גרם חמאה

1.1/4 כוס קמח
1.1/4 כוס מים
1 כף סוכר
קורט מלח


לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 איסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב

ציפוי: מה שאוהבים
ריבת חלב או אבקת סוכר או שוקולד מריר מומס או שוקולד לבן מומס.

אופן הכנה :

בסיר שמים חמאה ומים  מחממים על הגז, על להבה בינונית עד להמסת החמאה ורתיחה קלה , ברגע שרתח להוציא מהאש ולהוסיף 1.1/4 כוסות קמח בבת אחת ולערבב במרץ עם כף עד לקבלת מרקם של פירה אחיד,  להוסיף סוכר וקורט מלח ולערבב מעט להניח בצד ל- 10 דקות , לאחר ההמתנה להוסיף את הביצים אחת בכל פעם ולערבב במרץ בין ביצה לביצה עד לקבלת בלילה חלקה (במרקם של פירה רך) , להכניס את הבצק לשקית זילוף , (אם אין שקית זילוף יש ליצור עיגולים בעזרת כפית ) ,
לחמם תנור לחום 180 מעלות , לרפד 2 תבניות אפיה בנייר אפיה לזלף עיגולים בקוטר 4 ס"מ (לא לשטח אותם ) להשאיר מרווחים של 3 ס"מ מפחזניה לפחזניה לאפות כ-20 דקות ,עד להשחמה/הזהבה של הפחזניות , להוציא ולקרר כ-5 דקות , לאחר מכן להוציא את הפחזניות מתבנית התנור ולהניח אותם על רשת התנור לקרור מוחלט, (לא לדאוג גם אם הפחזניות נחתו קצת לא ירגישו את זה עם המילוי).

הכנת הקרם:
להקציף במיקסר שמנת מתוקה , חלב ואיסטנט פודינג  לקצפת יציבה , להכניס לשקית זילוף עם צנטר/פיה בצורת כוכב/ פרח ,

לחתוך בסכין את החלק העליון של הפחזניה לא עד הסוף (כמו סנדוויץ')  למלא את הפחזנית בנדיבות בקרם השמנת ולסדר על צלחת הגשה (או תבנית )  לזלף על הפחזנית מעט ריבת חלב או שוקולד מומס או קצת אבקת סוכר ולהגיש,  זהירות זה מתחסל בשניות!!!!

לפני הוספת הביצים

לאחר הוספת הביצים

 
 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן