היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פאדג' שוקולד לבן פקאנים ואגוזי לוז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פאדג' שוקולד לבן פקאנים ואגוזי לוז

  •  

פאדג' שוקולד בשני צבעים עם פקאנים ואגוזי לוז ללא אפייה,  ממתק קל ומהיר הכנה,  אני מכינה מראש ושומרת במקפיא ,

הממתק לא קופא, הטעם משובח ונמס על הלשון, בתוספת האגוזים יש לנו חגיגה, אוכלים ישירות מהמקפיא, באופן מפתיעה זה לא מתוק במיוחד, מבטיחה לכם הנאה מושלמת פשוט עונג צרוף….

פאדג' שוקולד לבן פקאנים ואגוזי לוז

חומרים: תבנית מלבנית 20/20
300 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד מריר
1 פחית חלב מרוכז
100 גרם פקאן טבעי
100 גרם אגוזי לוז קלויים (ללא קליפה ) שבורים גס

אופן הכנה:
מרפדים תבנית בנייר אפייה (חובה )

בקערית למיקרוגל שמים שוקולד לבן שבור לקוביות ו3/4 פחית חלב מרוכז,
מכניסים לדקה מוצאים ומערבבים עד שהשוקולד הלבן נמס (במידה וצריך מחממים שוב ), שופכים את תערובת השוקולד הלבן על נייר האפייה ומישרים מעט,
מפזרים את הפקאנים ו"דוחפים" אותם פנימה לתוך השוקולד.

בקערית למיקרוגל שמים שוקולד מריר שבור לקוביות ו1/4 פחית חלב מרוכז,
מכניסים לדקה מוצאים ומערבבים עד שהשוקולד המריר נמס (במידה וצריך מחממים שוב) שופכים את השוקולד המריר על השוקולד הלבן, מפזרים את אגוזי
הלוז ומהדקים קלות לתוך השוקולד,

מכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות, חותכים לקוביות ושומרים במקפיא עם נייר האפייה בקופסה סגורה ומתענגים.

**אפשר לשנות לכל אגוז שאוהבים, אפשר לשנות את טעמי השוקולד רק לשמור על יחס הכמויות (400 גרם שוקולד בטעם שאוהבים עם 1 פחית חלב מרוכז) **

לממתקים נוספים:

טראפלס שוקולד ופקאן מסוכר

טראפלס פרווה

 

 


שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן