היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוף חמוץ מתוק כמו בקניון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוף חמוץ מתוק כמו בקניון, טעים וממכר, אנחנו מכורים לזה, זה היה ועדיין הפאסט פוד האולטימטיבי שלנו, המתכון של הבת שלי אופק המוכשרת,
בזמן האחרון אני מטגנת פחות, אבל מידי פעם מפנקת אותם במנה המטריפה הזו, תגישו עם אורז לבן או נודלס מוקפצים וקיבלתם מנה מנצחת תתכוננו להתמכר.

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

עוף חמוץ מתוק כמו בקניון

חומרים: כוס בנפח 200 מ"ל
1/2 קג חזה עוף/פילה עוף חתוך לקוביות
1 כוס מים קרים
2/3 כוס קמח
1/3 כוס קורנפלור
1/2 כפית מלח
קורט פפריקה
קורט פלפל שחור
1/2 כפית אבקת אפייה
שמן לטיגון עמוק

חומרים לרוטב:
1 כף גדושה דבש
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כף לימון
1/4 כוס מים

להגשה:
מעט שומשום לפיזור

אופן הכנה:

שוטפים את פילה העוף, מסננים וחותכים לחתיכות גסות (כל פילה אני חותכת ל3 חלקים או ארבעה,
תלוי בגודל הפילה) מסננים ממים.
הכנת הבלילה:
בקערה עמוקה לשים 2/3 כוס קמח, 1/3 כוס קורנפלור, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית אבקת אפייה, קורט פפריקה מתוקה, קורט פלפל שחור, לערבב ולהוסיף 1 כוס מים קרים.

מחממים שמן בסיר עמוק, מוסיפים את קוביות חזה העוף לבלילה, מצפים מכל הצדדים, מכניסים לטיגון אחד אחד (לא את כולם בבת אחת) מטגנים בשמן חם עד להזהבה/השחמה של הציפוי, מוציאים למסננת.

בסיר שטוח, שמים 1 כוס רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף דבש, 1 כף מיץ לימון ו-1/4 כוס מים,  מביאים לרתיחה קלה, מוסיפים את חזה העוף המטוגן, מערבבים בעדינות עד שהנתחים מצופים מכל הצדדים מפזרים מעט שומשום ומגישים חם .

לסרטון הכנה הכנסו לכאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן