היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות שוקולד ואגוזים מושחתות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות שוקולדיות מושחתות רכות ונמסות בפה בתוספת אגוזים זו חגיגה זהירות אי אפשר להפסיק לאכול אותן …..

חומרים:
הכמות ל- 45 עוגיות
125 גרם חמאה מומסת/מחמאה לפרווה
3/4 כוס סוכר חום (כוס חד פעמית שתייה קרה)
1/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס קקאו
1.1/4 כוסות קמח תופח
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2 כפות חלב
100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס (אפשר שוקולד צ'יפס לבן  אמיתי לא צימקאו)
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס ( אפשר שוקולד צ'יפס חלב)
100 גרם שוקולד קצוץ גס (אפשר שוקולד צ'יפס מריר איכותי)
לציפוי:
1.1/2  כוסות אגוזי מלך קצוצים דק .

אופן הכנה:
בקערה מקציפים חמאה מומסת + שתי סוגי הסוכר כ-4 דקות, 
להוסיף את הביצים אחת, אחת, להוסיף קמח תמצית וניל קקאו וחלב לערבב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף ידנית את שלושת סוגי השוקולד צ'יפס לערבב מעט, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ל-1 שעה .
לשים בצלחת עמוקה ורחבה את אגוזי המלך השבורים דק, בעזרת כפית לקחת מהתערובת הקרה לסדר מעט בצורה עגולה (לא חייבת להיות סימטרית ), לטבול באגוזים בצד אחד בלבד,
לשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (כשצד האגוזים למעלה) במרווחים של 3 ס"מ 
לאפות בחום 180 מעלות כ-12 דקות בלבד ולהוציא (העוגיות נסדקות קצת ונראות לא מוכנות זה בסדר ) לקרר ולהוציא מנייר האפייה (כשהן חמות הם רכות מאוד ועלולות להתפרק ), זהירות זה ממכררר  

בחורף לשמור בחוץ בקופסה סגורה , בקיץ במקרר.




העוגייה לפני האפייה

העוגייה לאחר האפייה 


שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן