היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות פרח קרמל שקדים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות פרח קרמל שקדים, כאלה שלא מפסיקים לנשנש, העוגייה עדינה וקריספית, יפהיפיה להגשה, קרמל השקדים מיוחד וטעים, שילוב מנצח, למילוי השתמשתי בשקדים גרוסים, הם יוצרים מילוי קרמל שקדים אחיד שנשאר בדיוק במרכז העוגייה ( זה מדוייק ויפה יותר לטעמי .. 😉).

באותה מידה אפשר להשתמש בתערובת של שבבי שקדים עם גרעיני דלעת קצוצים, מזהירה מראש העוגייה ממכרת!

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

עוגיות פרח קרמל שקדים

חומרים: למילוי נוגאטין/קרמל שקדים: 
50 גרם שקדים גרוסים (חצי כוס)
50 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר לבן (45 גרם)
 2.5 כפות דבש

חומרים : בצק פריך
3 כוסות קמח (360 גרם)
2 כפות שקדים טחונים
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
1 חלבון מביצה גדולה 
250 גרם חמאה חצי רכה
קורט מלח 

אופן הכנה מילוי קרמל:
שמים בסיר /קלחת (רצוי טפלון) 50 גרם חמאה, 1/4 כוס סוכר, 2.5 כפות דבש, שקדים גרוסים,
מביאים לרתיחה, מערבבים היטב מסירים מהגז ומניחים לצינון .

אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת הסוכר, מערבבים כ-1 דקה , מוסיפים 1 חלבון, קורט מלח, קמח, 2 כפות שקדים טחונים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד, נעטוף את הבצק בניילון נצמד ונכניס למקרר למנוחה של 20 דקות,

לאחר שהבצק התקרר, נחמם תנור לחום בינוני 160 מעלות טורבו,
להניח חצי מהבצק על נייר אפייה מקומח היטב (ממש מקומח), נפדר בקמח גם מעל הבצק העליון, מעליו להניח נייר אפייה ולהתחיל לרדד,

הבצק קשה בהתחלה כי הוא קר, להמשיך לרדד עד לגובה של 1/2 ס"מ, ליצור עוגיות בכל צורה שאוהבים (אני השתמשתי בחותכן פרח),

נעביר את העוגיות למגש מרופד בנייר אפייה (זה חשוב על מנת שהקרמל לא יידבק לתבנית כשהוא יתקרר),

רק כשהעוגיות בתבנית, ניצור חור במרכז כל עוגייה בעזרת צנתר עגול, נוציא את העיגול מהעוגייה וקיבלנו המון עוגיות עם חורים עגולים,

ניקח כפית קטנה מהמילוי ונשים במרכז העוגייה, (אני מגלגלת את המילוי לעיגולים קטנים ואז מפזרת על העוגיות לשיקולכם) לא לשים כמות גדולה אחרת הקרמל יגלוש על הבצק ראו סרטון.

נכניס לתנור ונאפה כ-10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות (שימו לב העוגיות דקות ויכולות להישרף מהר !)
מוצאים מצננים וזוללים!!! שומרים בקופסה סגורה (אפשר להקפיא את העוגיות המוכנות ולהפשיר לפי הצורך).

סרטון לעוגיות כאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן