היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות פיצוחים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות פיצוחים קריספיות  וממכרות ב-10 דקות הכנה, ללא גלוטן מזהירה מראש זה ממכר!! מה שחשוב זה לדייק בכמות הכללית של הפיצוחים כלומר להגיע לסה"כ 250 גרם פיצוחים, יש אפשרות להכין רק עם שקדים המתכון כאן   תהנו 🙂

חומרים :
כ-35 עוגיות

צריך לדייק בכמויות 
80 גרם שקדים פרוסים
100 גרם פקאנים חצויים ומקולפים
20 גרם שומשום 
25 גרם גרעיני חמנייה (ללא קליפה ולא קלויים)
25 גרם גרעיני דלעת (ללא קליפה ולא קלויים)

1 חלבון (לבן)
1/2 כוס סוכר  לבן

אופן הכנה:
בקערה שמים חלבון וסוכר , מערבבים מעט עם מזלג כחצי דקה ,
להוסיף את תערובת הפיצוחים, לערבב בעדינות עד שהכל מצופה בבלילה (מקבלים תערובת קצת דביקה ולחה) ,

מניחים נייר אפיה על גבי תבנית, בעזרת כפית לוקחים מהתערובת ומניחים על נייר האפייה, 

אין צורך במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה (הכמות שנכנסת לתוך כפית היא הגודל הרצוי של העוגיות)

אופים בחום 180  מעלות כ-15-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות .
מוצאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמוצאים אותם מהתבנית (כשהם חמות הן עלולות להתפרק) זהירות ממכר!!!!

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

7 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן