היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות לוטוס שיבולת שועל ממכרות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות לוטוס שיבולת שועל ממכרות במרקם הורס ללא קמח (שימו לב יש גלוטן בממרח הלוטוס) קלות ומהירות הכנה, מבטיחה לכם לא תפסיקו לנשנש טעם נוסטלגי של עוגיות שיבולת שועל מתובלות.


מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

עוגיות לוטוס שיבולת שועל ממכרות

חומרים : 25 יחידות
100 גרם חמאה
1 ביצה (Lׂׂ)
3 כפות לוטוס (נדיבות)
3/4 כוס סוכר חום
2 כוסות קוואקר אינסטנט ( 160 גרם סה"כ)
1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)
3/4 כוס שקדים טחונים (קמח שקדים)
70 גרם שוקולד צ'יפס חלב
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (60 גרם)

אופן הכנה :

בקערה לשים 100 גרם חמאה חצי רכה, 1 ביצה שלמה L (בלי הקליפה כן..) ,3 כפות נדיבות ממרח לוטוס, 3/4 כוס סוכר חום בהיר, 2 כוסות קוואקר אינסטנט, 3/4 כוס שקדים טחונים, לערבב ידנית (אפשר גם במיקסר עם וו גיטרה) ברגע שהתערובת כמעט אחידה (להמנע מערבוב יתר) להוסיף 70 גרם שוקולד צ׳יפס חלבי, ו3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס לערבב עד לפיזור,

להכניס לקירור 15 דקות,

לחמם תנור 170 מעלות טורבו

על נייר אפייה נניח עם כף גלידה קפיצית או כף רגילה מבצק העוגיות עם מרווח של 5 ס״מ מעוגייה לעוגייה, לשטח עם מזלג את העוגיות,

להכניס לאפייה של 20 דקות או עד שהן מזהיבות, להוציא ולקרר


שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן