היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות דאבל שוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות דאבל שוקולד מושחתות שהכנתי לאורחים ספונטניים, אני לא מכינה אותם בשוטף כי אי אפשר לעמוד בפיתוי השוקולדי המטורף הזה!! ׁ(בכל זאת הקיץ עוד מעט כאן …) 

אני משוגעת על המראה הסדוק של העוגייה, שלושה סוגי שוקולד במרקמים שונים, יוצרים עוגיות פאדג'יות נמסות בפה, שילבתי לתוכן שוקולד לבן וגם בלונדי, (החולשה שלי) אפשר להוסיף כל סוג שאוהבים, השוקולד קצוץ גס או מטבעות מה שיש לכם, העיקר שירגישו צ'אנקים של שוקולד בכל ביס מושלם . 

העוגיות קלות ומהירות להכנה, הריח בבית משגע חושים, אפשר להכין אותן בכמה גדלים, נתון לשיקולכם,
מזהירה מראש לא תפסיקו לנשנש עד שיגמר…  אפשר גם להקפיא אותן ולשלוף לפי הצורך.. 

עוגיות דאבל שוקולד

חומרים 35 עוגיות בינוניות :
250 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים (L)
1.1/4 כוסות קמח (160 גרם)
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
כפית אבקת אפייה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד בלונדי חתוך לקוביות גסות
100 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות גסות

אופן הכנה:

לחמם תנור 180 מעלות,

בקערה חסינת חום למיקרוגל נשים 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות גדולות  ו250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות, להמיס בפולסים במיקרוגל (לערבב מידי פעם), עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, להוסיף תמצית וניל לערבב ולהניח בצד,

לשים בקערת המיקסר 3 ביצים שלמות (בלי הקליפה כן…😉 ) להקציף כ-2 דקות להוסיף 2 סוגי הסוכר בהדרגה ולהקציף עד לקבלת תערובת תפוחה, להוריד את מהירות המיקסר, להוסיף  את תערובת השוקולד והחמאה שהמסנו, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף ידנית, קמח, אבקת האפייה, קורט מלח ולערבב בעדינות עם מרית עד לקבלת תערובת שוקולדית טעימה (לא לטעום…), להוסיף שוקולד לבן ושוקולד בלונדי, לערבב מעט (התערובת במרקם של עיסה היא לא בצקית ) אם היא דלילה יותר הכניסו למקפיא ל-10 דקות   .

לרפד תבנית עם נייר אפייה, להניח כף מתערובת השוקולד על נייר האפייה עם מרווחים של 5 ס"מ מעוגייה לעוגייה (הן משתטחות באפייה) ולאפות 10 דקות מקסימום 12 דקות (ברגע שהעוגיות נסדקות הן מוכנות )

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן