היי, אני סיגל ברמר

בת 44 מחולון נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני  המטבח הוא לב הבית.

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות אמסטרדם מלוחות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות אמסטרדם – מלוחות, מה אתם אומרים על עוגיות אמסטרדם בגרסה מלוחה? רעיון גאוני וביצוע מושלם של אופק הבת שלי.

תדמיינו בצק פריך ומתובל במילוי מוצרלה או גבינה עירקית כזו שנמתחת כשפותחים את המאפה, יצא מטריף!

הבצק פריך ומתובל המילוי מפנק, נשנוש טעים שאוכלים ישר מהתנור, תגישו עם סלט ואתם מסודרים, למבוגרים שבננו אפשר להגיש עם בירה קרה וקיבלתם חווית אמסטרדם מושלמת אז עד שנוכל לנסוע לחו"ל שוב (אנחנו בזמן קורונה ) נפנק את עצמנו במה שאפשר.

העוגיות בהשראת עוגיות אמסטרדם של חן שוקרון העוגיות שלה הכי טעימות ברשת !

עוגיות אמסטרדם מלוחות

חומרים 15 יחידות: כוס בנפח 200 מ"ל

1.3/4 כוסות קמח (200 גרם  )

1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות 

1/2  כוס צהובה מגוררת 

1/2 כוס גבינה בולגרית מגוררת 

3 כפות פרמז׳ן 

חצי כפית מלח 

3/4 כפית צ'ילי גרוס 

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות 

1 ביצה L

100 גרם כדורי בייבי מוצרלה או גבינה עירקית חתוך לקוביות.

1/2 כוס פרמז'ן לקישוט (לא חובה)

אופן הכנה: 

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, המלח, הצילי הגרוס גבינה מלוחה, צהובה 3 כפות פרמז'ן.

מערבבים כחצי דקה, עוצרים ומוסיפים קוביות חמאה מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת מרקם חולי, ברגע שמתקבל מרקם חולי מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לקבלת פירורי בצק גדולים (לשים לב לא לעבד את הבצק יותר מדי שהפריכות לא תיפגע ) 

מאחדים את הבצק לבצק אחיד מכסים בניילון ומכניסים למקפיא ל 10 דקות. 

מחממים תנור לחום 180 מעלות,

מוציאים את הבצק מהמקפיא לוקחים חתיכה ממנו ומשטחים לעיגול, בכל עיגול מניחים 2 כדורי בייבי מוצרלה וסוגרים לעוגייה עגולה, מניחים בתבנית עם מרווחים, מפזרים מעט פרמז'ן על כל עוגיה,

מכניסים לתנור חם ל- 15 דקות מגישים חם מהתנור לשולחן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן