היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט קולורבי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט קולורבי, קראנצ'י, בתוספת בצל לבן ופטרוזיליה, כמה פשוט ככה משגע!! בסלט הזה צורת החיתוך לז'וליינים ( גפרורים) מאוד חשובה למרקם הסלט.

אני מאוד אוהבת קולורבי  הוא דל קלוריות 😉 כך שאפשר לאכול ממנו בחופשיות, טעמו מתקתק במיוחד כשהוא צעיר וטרי, (רצוי לרכוש את הקטנים), הירק סופג נפלא טעמים ואפשר לשלב ירקות שורש אחרים וליצור עוד סלט טעים ולא משמין.

סלט קולורבי:

חומרים:

2 יחידות קולורבי 
1 בצל לבן קטן
חופן פטרוזיליה 
1/2 לימון גדול
1/2 כפית מלח
2 כפיות שמן
 
אופן הכנה:
 
לקלף את הקולורבי (עם קולפן) לחתוך לגפרורים בעזרת מנדולינה או קולפן ז'ולינים לשים בקערה שיטת החיתוך ממש תורמת לטעם הסלט מבחינת המרקם הסופי.
 
לחתוך את הבצל לחצי וכל חצי לרצועות דקות, להוסיף לקערת הקולורבי, לשטוף היטב את הפטרוזיליה לקצוץ דק ולהוסיף לקערה,

לסחוט 1/2 לימון הלימון על הסלט, להוסיף מלח ושמן, לערבב לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך,
 להגיש ולהנות מכל ביס קראנצ'י וטעים.
 
 
למתכוני סלטים נוספים:

 
 
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן