היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט פלפלים בשלושה צבעים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט פלפלים מיוחד בעל טעם מעושן חמוץ ומתקתק הוא צבעוני וטעים, אני יודעת שצליית הפלפלים מלכלכת את הגז, אז יש לי טיפ קטן למניעת  הלכלוך אני אישית מכסה את הכיריים  בנייר כסף כשאני שורפת פלפלים, חצילים ושאר ירקות כך הגז נשאר נקי  ולי נשאר הטעם המעושן והמיוחד של הסלט  (צלייה בתנור לא עושה את אותה עבודה)  שנתחיל?

חומרים:
4 פלפלים ירוקים
4 פלפלים צהובים
4 פלפלים אדומים(גמבה)
1 פלפל חריף (לא חובה)
1 שן שום פרוסה
1/2 כוס חומץ/לימון
1 כף שמן
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר
אופן הכנה:
לשרוף על הגז את הפלפלים עד שהקליפה נשרפת מכל הצדדים,
לשים את הפלפלים המוכנים בתוך שקית ניילון ולהמתין עד שיתקררו מעט.
לאחר שהתקררו מקלפים את הקליפה השרופה בתוך הניילון (היא יוצאת בקלות וכל הלכלוך נשאר בתוך השקית )  שוטפת שטיפה קלה 
מנקים את הפלפלים מגרעינים, חותכים את הפלפלים לרצועות ושמים בקערה, מוסיפים את החומץ , שן שום פרוסה, מלח, סוכר טועמים ומתקנים תיבול .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן