היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט סלרי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט סלרי, אחד הסלטים שאני ממש אוהבת, הוא קראנצ'י חמצמץ וטעיםםם אני מסוגלת לאכול את כל הקערה, קל להכנה אפשר ורצוי להכין אותו שעה לפני ההגשה הטעמים מתמזגים והסלט משתבח, אפשר להגיש אותו בתוספת פיצוחים ואפשר גם בלי הוא טעים בכל מצב, הסלט הזה מככב אצלנו …


מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

סלט סלרי

חומרים:
1/2 סלרי עלים גדול וטרי (סלרי עלים/כרפס) עלים וגבעולים.
1 גזר בינוני מקולף וחתוך לגפרורים (ז'ולינים)
1/4 לימון חתוך קטן כולל הקליפה (רצוי לימון עם קליפה דקה)
3/4 לימון (המיץ בלבד)
2 כפות שמן קנולה
3 כפות גדושות חמוציות יבשות
1/4 כפית מלח
1 כפית שטוחה סוכר

פיצוחים להגשה:

רק לפני הההגשה להוסיף בוטנים קלויים מלוחים, או שקדים קלויים מלוחים, או גרעיני דלעת, חמניה מה שטעים לכם.

אופן הכנה:
נחתוך לימון לחצי ואז לרבע, נחתוך את הרבע לפרוסות דקות, ואת הפרוסות לחתיכות קטנות נניח בצד.
בקערית קטנה נשים 3 כפות גדושות חמוציות יבשות, נוסיף מיץ מ- 3/4 לימון (מה שנשאר),
נוסיף 1 כפית סוכר, 1/2 כפית מלח נערבב ונניח בצד.
לחתוך את הגזר המקולף לגפרורים דקים (ז'וליינים).
לרחוץ היטב את הכרפס/סלרי לייבש ולקצוץ דק עלים וגבעולים.

הרכבת הסלט:
בקערה נשים, כרפס קצוץ דק, חמוציות (כולל הרוטב) גזר חתוך, לימון חתוך קטן 2 כפות שמן, נערבב היטב ולהתענג !!! (רצוי להכין את הסלט חצי שעה לפני הארוחה כך כל הטעמים נספגים היטב)

אפשר לפזר פיצוחים לפני ההגשה (קחו בחשבון שזה מקפיץ את הסלט קלורית… )

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

4 תגובות

    1. היי,
      בוטנים מלוחים, שקדים, אפשר מלוחים, גרעיני דלעת, חמניה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן