היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט סלק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט סלק, טעים ומהיר הכנה כזה שמכינים ב- 10 דקות, לאחרונה אני משתמשת בסלק בוואקום ללא חומרים משמרים הוא מתוק וטעים ואין אתו הפתעות של טעם ומרקם כמו בסלק טרי, מה גם שזה חוסך המון זמן בישול והכנה, מצאתי קיצור דרך ממש טעים…
אני פורסת את הסלק לפרוסות דקות במנדולינה, המרקם של הסלט יוצא פשוט מושלם.

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

סלט סלק

חומרים :
2 חבילות סלק בוואקום (של לירון מעולה )
1 גבעול סלרי/כרפס (רצוי מהעלים הפנימיים )
1 שן שום
1/2 לימון טרי גדול
1/3 כוס חומץ (לא חומץ תפוחים )
1 כפית מלח
1 כף שמן זית

אופן הכנה:
שוטפים היטב את גבעול הסלרי, וקוצצים דק כולל את שן השום (אני משתמשת בסלייסר ידני וקוצצת את שניהם בכמה שניות כל אחד חייב אחד כזה במטבח)

שוטפים את הסלק ופורסים במנדולינה (אפשר לפרוס ישר לכלי האחסון רצוי קופסה עם מכסה )
לאחר שפרסנו את כל הסלקים, מוסיפים את הכרפס הקצוץ עם השום, מתבלים במיץ לימון טרי מחצי לימון,
1/3 כוס חומץ, 1 כפית מלח וכף שמן זית מערבבים היטב (אפשר ידנית רצוי עם כפפה על מנת לא לצבוע את היד בצבע אדום לערבב בעדינות

ואפשר פשוט לסגור את קופסת האחסון היטב ולנער בעדינות למעלה ולמטה עד שהסלט מתערבב,

לטעום ולתקן תיבול בהתאם, אני לא מוסיפה סוכר כי הסלק בוואקום קצת מתקתק.

לשמור במקרר והכי חשוב להכניס כף או מזלג נקיים למזיגה ולא מחזירים סלק שהיה בחוץ חזרה למיכל.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן