היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט חסה תפוח עץ חמוציות ופקאן סיני

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט חסה תפוח עץ חמוציות ופקאן סיני


סלט חסה תפוחי עץ חמוציות ופקאן סיני מטריף!! הוא צבעוני, יפהיפה להגשה, קל להכנה ומאוד טעים.

אני מסוגלת לזלול את כל הקערה לבד, אני אוהבת סלטים, במיוחד כאלה שמשלבים בתוכם פרי מכל סוג שהוא, לא מזמן הכנתי סלט ירוק ותאנים , בעיני השילוב של חמוץ, מתוק, מלוח מנצח תמיד, אני יכולה לחיות על סלטים ולאכול אותם בכל שעה של היום.

מצרפת לכם את המתכון לסלט מושקע בכלום השקעה סלט שגיסתי אילנה אוהבת במיוחד…   

סלט חסה תפוח עץ חמוציות ופקאן סיני :

חומרים:
1 ראש גדול של חסה אייסברג רחוצה יבשה וחתוכה דק (אפשר כל חסה שאתם אוהבים )
1 תפוח עץ ירוק עם הקליפה פרוס דק ממש לפני ההגשה 
או (אם חותכים מראש, לסחוט על התפוח, מיץ לימון ולשמור בצד מכוסה )
קורט מלח
1 כפית שמן (לא זית)
1 כף סוכר

1/2 כוס חמוציות
מיץ לימון טרי (מלימון וחצי בערך)
100 גרם פקאן מסוכר או בוטנים קלויים ללא קליפה
אופן הכנה:

למשרה החמוציות : לשים בקערית 1/2 כוס חמוציות, מיץ לימון טרי שיכסה את החמוציות  וכף שטוחה סוכר, להשרות ביחד כחצי שעה.

להגשת הסלט:
להניח את החסה בצלחת הגשה, להוסיף כפית שמן וקורט מלח לערבב מעט,
להוסיף את התפוח הפרוס לפזר את החמוציות עם הרוטב שנוצר מהמשרה,
לפזר פקאנים/ בוטנים ולהגיש.


שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן