היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט חם של עוף ופטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט חם של עוף ופטריות

ארוחה שמכינים במחבת אחת, עם כף אחת של שמן, מנה מהירה וקלה להכנה, יכולה לשמש כתוספת או מנה עיקרית,

הכנתי עם 2 סוגי פטריות שאני ממש אוהבת, פטריות שינוקי, פטריות מדליקות ארוכות ששומרות על המרקם שלהן גם לאחר הבישול ופטריות שמפיניון טריות אני משתמשת רק בפטריות טריות, תרגישו חופשי לגוון עם כל סוגי הפטריות שאתם אוהבים, יש במתכון 4 חבילות של פטריות, זה לא הרבה, הכמות מצטמצמת משמעותית אחרי בישול.

ארוחה חמה מאוזנת וטעימה, אפשר לוותר על חזה העוף ולהנות מסלט פטריות חם /קר טבעוני וצמחוני החלטה שלכם שני האופציות טעימות יש סרטון הכנה בסוף הפוסט 🙂

סלט חם של עוף ופטריות

חומרים מחבת/סיר טפלון קוטר 30

3 חבילות פטריות שמפניון
1 חבילה פטריות שינוקי
1 בצל בינוני חתוך לרצועות
3 כפות רוטב צ'ילי
1 כף שמן זית
3/4 כפית מלח (או לפי הטעם)
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
5 יחידות שניצל עוף
מלח ופלפל גרוס
להגשה: פיטרוזליה/כוסברה קצוצה, מעט פלפל צ'ילי חריף טרי

אופן הכנה:
חותכים את השניצל לרצועות, ממליחים עם 1/2 כפית מלח, ו-1/2 כפית פלפל גרוס מניחים בצד.

במחבת גדולה שמים בצל חתוך לרצועות, 1 כף שמן זית, מתחילים לטגן על אש גבוהה עד שמזהיב, מוסיפים פטריות שינוקי, פטריות שמפניון חתוכות לחצאים/לרבעים,

מערבבים כ3 דקות, מתבלים ב- 3/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל גרוס וממשיכים לערבב על אש גבוהה לאחר שהפטריות משחימות ומצטמצמות אני מוסיפה 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק מערבבת כ-1 דקה טועמת ומתקנת תיבול,

מזיזים את הפטריות לצד אחד של המחבת יוצרים מקום לצלות את רצועות חזה העוף המתובל, מניחים את רצועות העוף בשכבה אחת וצולים בלי לערבב, עד שהקצוות מקבלות צבע לבן ורצועות העוף משחימות, הופכים לצד השני צולים כ 1 דקה, אין כמעט נוזלים במחבת מוסיפים 1 כף צ'ילי מתוק על רצועות העוף מערבבים עד שכל חזה העוף מצופה ברוטב, מאחדים את הפטריות עם רצועות העוף תוך כדי ערבוב, ומגישים חם לשולחן.

אפשר להגיש על עלי ביבי ירוקים או חסה חתוכה דק.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן