היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סיגר בשר מדפי אורז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סיגר בשר מדפי אורז, כזה עוד לא טעמתם קל להכנה קריספי וטעים המילוי עסיסי דפי האורז מתגלגלים בקלות, פירורי הלחם מוסיפים קראנצ'יות משגעת, אפשר לטגן ואפשר לאפות לשיקולכם … שת"פ טעים עם מאסטר שף….

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

סיגר בשר מדפי אורז

חומרים לציפוי:
1 חבילת דפי אורז עגולים מאסטר שף
1 חבילה פירורי לחם מאסטר שף
1 כף קמח לבן
2 כפות שומשום לבן
1 כף שומשום שחור (לא חובה )
1/2 כפית שטוחה מלח
1 ביצה

חומרים למילוי:
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
3 כפות שמן1 כוס עגבניות חתוכות דק מאסטר שף
2 שיני שום קצוצות
1 כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם )
1 כפית סוכר
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה (או ליפ הטעם)
חופן גדול פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה מילוי בשר:
במחבת/סיר טפלון על אש גבוהה, נשים 3 כפות שמן, נוסיף בצלים חתוכים ונטגן עד להזהבה,
נוסיף כוס עגבניות חתוכות דק, נטגן כדקה, נוסיף 2 שיני שום קצוצות, בשר טחון ונטגן עד שהבשר מבושל, נוסיף תבלינים : 1 כף פפריקה מתוקה, 1 כפית שטוחה מלח, 1 כפית סוכר, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית פפריקה חריפה, נערבב ונטגן עד שהנוזלים מצטמצמים לחלוטין (זה חשוב! על מנת שלא יהיו נוזלים שירטיבו את הבצק),
נפזר חופן פטרוזיליה קצוצה, נטעם ונתקן תיבול במידת הצורך, נכבה את האש ונניח בצד לקירור מוחלט.

ציפוי:
בקערה נשים: פירורי לחם מאסטר שף, 2 כפות שומשום לבן, 1 כף שומשום שחור, 1/2 כפית מלח, לערבב,

בצלחת עמוקה ורחבה נשים ביצה שלמה 1 כף מים נערבב היטב

הרכבת הסיגר:
בצלחת שטוחה נשים מעט מים, נטבול 1 דף אורז ל3 שניות משני הצדדים ונניח על משטח עבודה,
נרטיב דף אורז נוסף ושים על הדף הראשון, נפזר 1 כף גדושה מהמלית על דף האורז צמוד לדופן התחתונה,
נגלגל את דף האורז על המילוי 2 גלגולים, נסגור את הצדדים ונמשיך לגלגל עד לקבלת סיגר,

נטבול את הסיגר בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם,

על אש בינונית גבוהה נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק, נטגן את הסיגרים עד להזהבה משני הצדדים, ונגיש חם

סרטון הכנה כאן בלחיצה

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

6 תגובות

    1. היוש
      כן חלק אפיתי וחלק טיגנתי, האפוי טעים וקריספי
      אבל מטוגן זה מטוגן לא יעזור ❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן