היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סיגר במילוי שוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
 

סיגר במילוי שוקולד, זה מטוגן, קריספי, טעים, חם, מתוק וממכר, הכי חשוב קל להכנה… 

זה תמיד מזכיר לי את השוקופאי המטוגן שאכלתי בילדותי, אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא לא מטוגן, ביום ההגשה לטגן בלי להפשיר, ולהגיש חם חם. 

אפשר להוסיף ליד גלידת וניל איכותית ולחגוג עם הקלוריות עד הסוף,

המילוי נתון לשיקולכם אפשר לגוון עם כל סוגי השוקולד שאוהבים, הכנתי לעצמי סיגר במילוי שוקולד לבן (אני מכורה), בעלי אוהב את המריר, רון אוהב במילוי שוקולד חלב ולאופק זה ממש לא מדבר, תנו לה ספינז' עם סוכר והיא מסודרת.

תדמיינו ביס קריספי, המילוי חם ומתוק פשוט מעדן זה עונג צרוף!  מאחלת לכם חנוכה שמח, מתוק מלא באור ואהבה הכנתי סרטון קצר להכנה. 

הצעת הגשה: לפזר נייר הגשה על השולחן לסדר את הסיגרים המטוגנים, לזלף שוקולד מומס, צלוחיות עם גלידה ולהנות מחוויה מתוקה וטעימה.

חומרים:

חבילה עלי סיגר
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד מריר
להגשה 50 גרם שוקולד מריר ו50 גרם שוקולד לבן
שמן לטיגון חצי עמוק


אופן הכנה :

ממלאים קצה עלה סיגר בשורה של שוקולד לבן/ חלב/מריר (4 קוביות בכל סיגר),

מקפלים בצורת מעטפה, עד השלב הזה אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא (בכלי סגור ולהפריד בין סיגר לסיגר בנייר אפייה או ניילון)

מטגנים בשמן חצי עמוק עם הפתח כלפי מטה, מטגנים עד להזהבה בשני הצדדים ומגישים חם.


לקישוט:

להמיס שוקולד לבן ושוקולד חלב במיקרוגל, לזלף מעל הסיגר לפני ההגשה .

למתכונים נוספים:
 
 
סרטון הכנת סיגר במילוי שוקולד 
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן