היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סופגניות מהירות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סופגניות מהירות , סופגניות אשל , הן מסוג הסופגניות שמכינים ברגע , הן לא מצריכות המתנה והכנה מוקדמת, מערבבים את כל החומרים ידנית ומטגנים , הפעם הוספתי תפוחי עץ וקינמון שיהיה מעניין והן יצאו משגעות רכות ועסיסיות
פיזרתי מעל אבקת סוכר והתענגתי על כל ביס, מותר לי חנוכה יש פעם בשנה….
אפשר לאכול עם סירופ מייפל  או לטבול בסוכר וקינמון ואם בא לכם פינוק עד הסוף כדור גלידה או קצפת ואתם מסודרים .

חומרים כ- 20 סופגניות
1 גביע אשל 4.5% (תנובה)
2 ביצים
1/4 כוס חלב
4 כפות סוכר
1.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית גרדת לימון
1/2 כפית קינמון (או לפי הטעם )
1 תפוח עץ גדול מקולף ומגורד גס (מסוג גרנד סמית הירוק )

שמן לטיגון חצי עמוק

אופן הכנה:
בקערה נשים 1.5 כוסות קמח, 1 שקית אבקת אפייה , 4 כפות סוכר ו1/2 כפית קינמון נערבב מעט עם הכף, נוסיף 1 גביע אשל 4.5% , 2 ביצים,  1/4 כוס חלב ותפוח עץ מגורד נערבב עם כף עד לקבלת עיסה אחידה.

נחמם סיר עם שמן לטיגון חצי עמוק , נמזוג בעזרת כף מתערובת הסופגניות לשמן ונטגן עד להזהבה משני הצדדים,
להוציא לצלחת עם נייר סופג לפזר אבקת סוכר ולהתענג … אפשר לאכול עם סירופ מייפל  או לטבול סוכר וקינמון כדור גלידה או קצפת ואתם מסודרים .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן