היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

משולשי רולדות תמרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

משולשי רולדות תמרים, בתוספת אגוזים וקינמון הן נימוחות פריכות וקלות להכנה.

 
 
משולשי רולדות תמרים, בתוספת אגוזים וקינמון, נימוחות, פריכות וקלות להכנה מתכון של אמא שלי, לא מחליפה  את המתכון הזה לעולם, מרקם הבצק נעים לעבודה והטעם מושלם, 

יוצאות המון עוגיות, אני מקפיאה חלק מהעוגיות לאחר האפייה ומפשירה לפי הצורך, הטעם לא נפגם ויש לי תמיד כיבוד מתוק לאורחים ספונטנים או לקפה של אחה"צ (של בעלי אני נגמלתי משתיית קפה לפני 3 שנים…)

אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים, מזהירה מראש לא מסתפקים באחד…..

משולשי רולדות תמרים 

 כ-65 יחידות :
חומרים:
1 כוס שמן (כוס בנפח 200 מי"ל )
200 גרם חמאה (אפשר גם מחמאה, להוציא מהמקרר 15 דקות לפני ההכנה )
1 כוס מים (כוס בנפח 200 מ"ל )

2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
כ- 3/4 ק"ג קמח (כ-725 גרם)
2 קופסאות ממרח תמרים (משתמשים בקופסה וחצי)
150 גרם אגוזי מלך קצוצים
קינמון
אבקת סוכר לקישןט 

אופן הכנה:
בקערה שמים:
שמן, מחמאה (לא קשה ולא רכה באמצע), 1 כוס מים , אבקת אפיה, מערבבים ביחד לבלילה, מוסיפים בהדרגה את הקמח כמה שנכנס עד שמתקבל בצק רך ולא דביק.

מחלקים את הבצק ל-5 יחידות שוות ,

מקמחים משטח עבודה (אני עובדת על נייר אפייה פחות מלכלך ) מרדדים למלבן כל יחידה של בצק,
מורחים 1/4 קופסת ממרח תמרים בשכבה אחידה, מפזרים מעט קינמון, ואגוזים, מגלגלים לרולדה 
מסדרים בתבנית עם רווחים קלים.

לפני האפייה, חותכים את הרולדות למשולשים (ראה סרטון)

אופים בחום 180 מעלות כ-30 דקות , לאחר 30 דקות עוברים על החיתוך שביצענו ואופים עוד 10 דקות, עד שהעוגיות זהובות, 

לאחר שהעוגיות מתקררות יש להוציא אותם מהתבנית ולשמור  בכלי אטום, לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר .


 
 

 

 

 
 
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

9 תגובות

  1. If you're trying hard to lose kilograms then you absolutely have to try this brand new personalized keto meal plan diet.

    To create this keto diet, licensed nutritionists, personal trainers, and top chefs have joined together to provide keto meal plans that are efficient, convenient, economically-efficient, and delightful.

    Since their first launch in January 2019, hundreds of individuals have already remodeled their figure and health with the benefits a professional keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto meal plan diet.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן