משולשי רולדות תמרים, בתוספת אגוזים וקינמון הן נימוחות פריכות וקלות להכנה.
משולשי רולדות תמרים, בתוספת אגוזים וקינמון, נימוחות, פריכות וקלות להכנה מתכון של אמא שלי, לא מחליפה את המתכון הזה לעולם, מרקם הבצק נעים לעבודה והטעם מושלם,
יוצאות המון עוגיות, אני מקפיאה חלק מהעוגיות לאחר האפייה ומפשירה לפי הצורך, הטעם לא נפגם ויש לי תמיד כיבוד מתוק לאורחים ספונטנים או לקפה של אחה"צ (של בעלי אני נגמלתי משתיית קפה לפני 3 שנים…)
אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים, מזהירה מראש לא מסתפקים באחד…..
יוצאות המון עוגיות, אני מקפיאה חלק מהעוגיות לאחר האפייה ומפשירה לפי הצורך, הטעם לא נפגם ויש לי תמיד כיבוד מתוק לאורחים ספונטנים או לקפה של אחה"צ (של בעלי אני נגמלתי משתיית קפה לפני 3 שנים…)
אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים, מזהירה מראש לא מסתפקים באחד…..
משולשי רולדות תמרים
כ-65 יחידות :
חומרים:
1 כוס שמן (כוס בנפח 200 מי"ל )
200 גרם חמאה (אפשר גם מחמאה, להוציא מהמקרר 15 דקות לפני ההכנה )
200 גרם חמאה (אפשר גם מחמאה, להוציא מהמקרר 15 דקות לפני ההכנה )
1 כוס מים (כוס בנפח 200 מ"ל )
כ- 3/4 ק"ג קמח (כ-725 גרם)
2 קופסאות ממרח תמרים (משתמשים בקופסה וחצי)
150 גרם אגוזי מלך קצוצים
קינמון
אבקת סוכר לקישןט
אופן הכנה:
בקערה שמים:
שמן, מחמאה (לא קשה ולא רכה באמצע), 1 כוס מים , אבקת אפיה, מערבבים ביחד לבלילה, מוסיפים בהדרגה את הקמח כמה שנכנס עד שמתקבל בצק רך ולא דביק.
מחלקים את הבצק ל-5 יחידות שוות ,
מקמחים משטח עבודה (אני עובדת על נייר אפייה פחות מלכלך ) מרדדים למלבן כל יחידה של בצק,
מורחים 1/4 קופסת ממרח תמרים בשכבה אחידה, מפזרים מעט קינמון, ואגוזים, מגלגלים לרולדה
מסדרים בתבנית עם רווחים קלים.
לפני האפייה, חותכים את הרולדות למשולשים (ראה סרטון)
אופים בחום 180 מעלות כ-30 דקות , לאחר 30 דקות עוברים על החיתוך שביצענו ואופים עוד 10 דקות, עד שהעוגיות זהובות,
לאחר שהעוגיות מתקררות יש להוציא אותם מהתבנית ולשמור בכלי אטום, לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר .
מקמחים משטח עבודה (אני עובדת על נייר אפייה פחות מלכלך ) מרדדים למלבן כל יחידה של בצק,
מורחים 1/4 קופסת ממרח תמרים בשכבה אחידה, מפזרים מעט קינמון, ואגוזים, מגלגלים לרולדה
מסדרים בתבנית עם רווחים קלים.
לפני האפייה, חותכים את הרולדות למשולשים (ראה סרטון)
אופים בחום 180 מעלות כ-30 דקות , לאחר 30 דקות עוברים על החיתוך שביצענו ואופים עוד 10 דקות, עד שהעוגיות זהובות,
לאחר שהעוגיות מתקררות יש להוציא אותם מהתבנית ולשמור בכלי אטום, לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר .
9 תגובות
נראים נפלא סיגל
לא מצויין אם המחמאה מומסת. האם צריך להמיס?
האם ניתן להחליף את המחמאה במשהו אחר?
אפשר להחליף בחמאה אבל המרקם משתנה זה יוצא טעים אבל שונה
חמאה רכה קשה באמצע (להוציא כ-15 דקות לפני ההכנה )בחורף אפילו 20 דקות
תודה רבה שמחה שאהבת 🙂
If you're trying hard to lose kilograms then you absolutely have to try this brand new personalized keto meal plan diet.
To create this keto diet, licensed nutritionists, personal trainers, and top chefs have joined together to provide keto meal plans that are efficient, convenient, economically-efficient, and delightful.
Since their first launch in January 2019, hundreds of individuals have already remodeled their figure and health with the benefits a professional keto meal plan diet can offer.
Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto meal plan diet.
מצויין. עוגיות מעודנות ואלגנטיות.
תודה רבה דניאלה הן ממש טעימות